Kenobi Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Cau, chci se zeptat mate tady nekdo zkusenosti z kvalitou a cenami original peugeot servisu? Na zlínském kraji, dekuji... Citovat
vendelinek Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 nevim jak je to u vás,ale tady jsem spokojenej,prozatim mi vyšli vstříc a za rozumnou cenu Citovat
Dejff.CZ Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Bohužel v autorizovaných servisech dělaj špatně zaplacení mechanici, kteří za tuto almužnu odváděj i stejně špatnou práci, takže bez doporučení na konkrétní lidi, kteří uměj kvalitně máknout bych tam nejezdil...Mám zkušenosti s dvěma aut. servisy Peugeot a už nikdy tam nejedu! Nejlepší je si najít specializovaný neautorizovaný servis s dobrýma referencema. Dneska kvalita servisů obecně stojí za h... aneb co si sám neuděláš... Citovat
Kenobi Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 OSobne muzu doporucit peugeot kunovice. PRoblem je v tom ze moje GTI neumi skoro nikdo spravit, takze v miste kde bydlim tak jezdivam spravovat max praskle spony u vyfuku,olej a max svicky jo a klinovy remen byl prone slozity jak rozvodovy. Hold to ma slozity motor a zadna dostupnost.... Citovat
AKCZ Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Autorizovany servis by mel mit vsechny dostupne prostredky pro veskerou opravu.. o to smutnejsi je ze samotnej personal stoji casto za prd Ale taky rikam ze ne vsude a bez doporuceni radeji ne-e.. sry za drobnej off.. nepohybuji se ve zlinskem kraji.. Citovat
Kenobi Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 jasne jasne, tak ztech mechaniku co vim, tak dva maji jeste svoji bokovku ze doma spravuji auta a jeden znich je machr v oboru, no je to hrozne, bojim se spis ceny co budu platit, nastesti mame 30% slevu na dily... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.