Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , mal by som otazku ohladom 207čky SW RC. Mal niekto skusenosti ? .. spotreba? .. 5manual pri 175koni .. Rozmyslam nad kupou tak by som sa rad poradil.

Diki

Odesláno

tak stačí prolistovat toto forum...motory thp mají všeobecně problémy s výkonem, kdy občas to jede jako fábie 1,2 THP.. po záruce to pak stojí nemalé peníze...jinak si to celkem papá :)

Odesláno

skor som myslel aktuelne foto auta ktore chces kupit

moze to byt zaujimave nazivo som nevidel 207 sw rc verziu na slovensku sa ani nepredavala pokial viem

[Edited on 7/8/12 17:54 by spartan]

Odesláno

dakujem chalani , nasiel som jeden kus z CZ , ostatne su len z Nemecka .. dost dobry stav 2008 a 41000km najazdene a za nie vysoku sumu tak rozmyslam nadtym no neviem teraz koli tej zivotnosti, mam znameho v peugeote a tiez hovoril ,ze THPcka sa zacinaju potom kazit a ,ze blikne kontrolka motor a nemozes ist viac ako 90 a musis ist do servisu a zaplatis nemale ceny. Ja som teiz vtedy rozmyslal nad RCZkom THP200 a takisto 308GTi THP200 ... ale tento kus ma chytil, predstavte si ,ze idete na dialnici a predbehne vas dost vykonny kombik, mne by sa to lubilo :D .. a nemusim mat niekolko milionovu 400k RS6ku.. tak neviem ak este zistite nejake info tak sem snim a dakujem :)

Odesláno

no poznam to mnoho ludi ostane prekvapenych ked ich predbieha moj prcek :D a thp zasa niesu az take chybne len to chce par uprav a mozes sa chybam vyhnut pravdaze nie vsetkym

[Edited on 7/8/12 18:33 by spartan]

Odesláno

ano, takze dalo by sa to nejako spravit aby sa nekazilo ale zaroven rozmyslam nad tym preco tam dali M5 prevodovku a nie 6 ...

nebol som na SWcka, ale lubi sa mi velmi :)

Odesláno

no je to zaujimave :papa a aj zaujimava cena

a 6 stupnovu prevodovku davali len v nemecku a to dokonca len pre thp 156

[upravil dne 7/8/12 18:52 od spartan]

Odesláno

pár lidí dávalo záslepky a kdesicosi.. a stejně to povětšinou nepomohlo.. dané auto jak koukám má bourané dveře a autobazar prodává jen bourané auta.. takže nevěřím, že by tomu něco nebylo :)

já má VTI a spotřeba 7, mamka THP 150HP 9litrů, tak si můžeš odvodit kolik 175THP...

[upravil dne 7/8/12 19:16 od Sobol]

Odesláno
pár lidí dávalo záslepky a kdesicosi.. a stejně to povětšinou nepomohlo.. dané auto jak koukám má bourané dveře a autobazar prodává jen bourané auta.. takže nevěřím, že by tomu něco nebylo :)

já má VTI a spotřeba 7, mamka THP 150HP 9litrů, tak si můžeš odvodit kolik 175THP...

[upravil dne 7/8/12 19:16 od Sobol]

zasplepky dokazatelne pomozu,pokial ich nemas zalozene do sania ide velke mnozstvo olej par a to znizi oktanove cislo benzinu,dokonca tym vznikaju aj detonacie.Peugeot zamerne vo verzii thp 200 montuje zaslepky seriovo

[upravil dne 7/8/12 19:46 od spartan]

Odesláno

ako sorry ale mysliet si ze zaslepky zabrania posunutiu rozvodov je dost smiesne :D:D:D rozvody sa jednoducho posunu je to tak konstrukcne riesene,vravim o druhom probleme a to ked sa na sacich ventiloch usadza karbon das zaslepky a si na polovicu uspesny .... ak das este oct tak mas vyhrate .... no to je nadlho sa tu bavit co vsetko je chybne na vti a co je chybne na thp .... cize je to vec nazoru a to by sme sa hadali do rana :D:D:D

Odesláno

neviem ako ja sa bojim hlavne tej spotreby lebo momentalne vela jazdim v meste ale mam 1,4e co mam okolo 8-9l spotrebu ..takze neviem.. ale lubi sa mi ... aa tie dvere to je lahka oprava snad ked nemalo ine problemy, by som sa isiel nato pozriet :)

Odesláno

Ten vuz jsem videl cca 2 mesice zpet na tipcars.com cena byla 225 tisic kc. a sla hodne dolu divny je ze nekdo prodava tak malo jety vuz jen 185 tisic a jeste na tom vydela, nove muselo stat tak kolem 550 - 600 tisic

Odesláno

Aj mne sa to zda nejake lacne. Ja som dal za moju 210 a to je len GT. Zalezi ako to bolo burane a treba to preverit v registroch.. A beroun je za rohom..aspon za mojim. A co sa tyka spotreby nebude vacsia nez u 150 konovej verzie. Ale aj tak to berie vela. Ja jazdim asi za 10,5-11...

[upravil dne 8/8/12 15:53 od KamilZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...