Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Tak to tě rád uvidím s jinýma kolama než posledně ;) myslím ty plecháče.

[upravil dne 5/6/14 18:30 od servisman]

Odesláno

No jó, když vyjde kup tak tam půjdou, když né, ( :D ) tak nejspíš zůstanou plecháče. 16\" prodám a seženu 17\" Našel jsem novou práci, kam můžu jezdit přes město a né přes tu rozdrcenou silnici u Branišova. Takže to nebude tak hrozné jako by to bylo :) No chce to časa :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jak tak jezdim a jezdim, vzpomněl jsem si, že už tady nebylo dlouho nic o mojem Peugeotku :D

S potěšením můžu oznámit, že je s ním všecko v pořádku (ťuk ťuk)... No nevím proč, ale po Č.B. jezdí jedna bíla 106 sport a nějak mě přivedla k myšlence a vzpomínce, že jsem kdysi při vybírání prvního auta chtěl přávě P 106 sport. A tak se ptám zda si myslíte, že by bylo možné že by nějaký 106sporták byl ochoten přejít na 306 a tím pádem aby proběhla nějaká výměna a nebo by bylo snažší auto prodat za nějakou nesmysleně vysokou cenu :D :D :D a koupit pak nějakou 106 sport?

Abych pravdu řekl, většinou jsem na klubu četl jen vlákna s p 306 takže o 106 zase skoro nic nevím, ale nejspíš to bude to samé. No zajímalo by mě zda se vyráběla nějaká edice 106stek s zadními kotoučovými brzdami? Nejspíš S16 že? :myslim

[upravil dne 9/7/14 20:23 od Woiser]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...