Woiser Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 Tak auto na dva roky zařazeno do provozu Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Tak to tě rád uvidím s jinýma kolama než posledně myslím ty plecháče. [upravil dne 5/6/14 18:30 od servisman] Citovat
EronixHD Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Tak nějak, rád se na ty kola vždycky podívám Citovat
Woiser Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 No jó, když vyjde kup tak tam půjdou, když né, ( ) tak nejspíš zůstanou plecháče. 16\" prodám a seženu 17\" Našel jsem novou práci, kam můžu jezdit přes město a né přes tu rozdrcenou silnici u Branišova. Takže to nebude tak hrozné jako by to bylo No chce to časa Citovat
EronixHD Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Máš pěkný kola nekupoval bych jiné, ale jsou to tvoje peníze a tvoje auto Citovat
Woiser Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Jak tak jezdim a jezdim, vzpomněl jsem si, že už tady nebylo dlouho nic o mojem Peugeotku S potěšením můžu oznámit, že je s ním všecko v pořádku (ťuk ťuk)... No nevím proč, ale po Č.B. jezdí jedna bíla 106 sport a nějak mě přivedla k myšlence a vzpomínce, že jsem kdysi při vybírání prvního auta chtěl přávě P 106 sport. A tak se ptám zda si myslíte, že by bylo možné že by nějaký 106sporták byl ochoten přejít na 306 a tím pádem aby proběhla nějaká výměna a nebo by bylo snažší auto prodat za nějakou nesmysleně vysokou cenu :D a koupit pak nějakou 106 sport? Abych pravdu řekl, většinou jsem na klubu četl jen vlákna s p 306 takže o 106 zase skoro nic nevím, ale nejspíš to bude to samé. No zajímalo by mě zda se vyráběla nějaká edice 106stek s zadními kotoučovými brzdami? Nejspíš S16 že? [upravil dne 9/7/14 20:23 od Woiser] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.