Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 GTI,Problém startování:-/ !!!

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem osobní zkušenost, že když byl MAP senzor zapojení, motor nenastartoval. Po jeho odpojení startoval na brnknutí.

Píšete že je špatný jeden z vstřiků. Měřil jste u nich ohmické hodnoty, resp. jaký mají odpor? Vstřik může být třeba úplně kaput...

A co zapalovací rampa, co svíčky....otestováno?

[upravil dne 5/8/12 22:09 od Altman]

Odesláno

svicky nove NKG,rampa by mela byt ok,ale zkusim to, co se tyce tech vstriku nekdy vstrikoval jeden, nekdy ne, ale nastartoval jsem predtim vzdy... No jak jsem zmoval predtim, jen jsem vytahl a znovu dal cerpadlo a uz nenastartoval...divne,jak to muze mit souvislost? !!!

Odesláno

Opravdu mě napadá jen špatný kontakt...jsem jen poučený lajk ne odborník! Ale to je nesmysl když píšete že čerpadlo \"dává\"až ke vstřikům!

Předně vyzkoušet tu rampu a pak proměřit ohmické hodnoty vstřiků. To je jistota.

[upravil dne 5/8/12 22:14 od Altman]

Odesláno

Jen nechci sem psát blbosti ale benzinový motor váhu vzduchu má nevím jak je to u nových aut ale u staré 405 rv 1988 byla váha vzduchu ale to bylo a teď je to asi jinak..:)

Jinak k tématu .. Když ten vstřik odejde uplně nastartovat přece nemusí ne? Počítač to zablokuje a nenastartuje aby se ještě něco více nepodělalo.. Nebo alespoň tak to má třeba Volkswagen.. Nevím nejsem v tomhle zkušenej.. :)

Odesláno

jasne no... kdyz jsem to testoval, ze jsem mel vstriky venku, tak strikal jen jeden, na dalsi nastartovani vsechny, pak jen tri. ALe tohle me dela pul roku a nastartuji napropve az do ted, hodne lidi me jeste rika ze to muze byt PC. No a na diagnsotice to ukazala vadny vstrik 1 a 2, vstrik 1 a 2 se dal na pozici 3 a 4 a diagnostika porad ukazovala vadu na 1 a 2.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...