Kenobi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 tohle jsem odpojil, a neslo nastartovat,ale to by mela byt vaha vzduchu ne? Citovat
Altman Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Ne, tomu se říká MAP senzor. Benzinový motor jako takový nemá váhu vzduchu. Tu mají jen dieselové motory. Citovat
Kenobi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 takze co jsem tohle odpojil a znovu zapojil kcemu to bylo? odpojil jsem to a nenastartoval...takovy byl vysledek... Citovat
Altman Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Měl jsem osobní zkušenost, že když byl MAP senzor zapojení, motor nenastartoval. Po jeho odpojení startoval na brnknutí. Píšete že je špatný jeden z vstřiků. Měřil jste u nich ohmické hodnoty, resp. jaký mají odpor? Vstřik může být třeba úplně kaput... A co zapalovací rampa, co svíčky....otestováno? [upravil dne 5/8/12 22:09 od Altman] Citovat
Kenobi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 svicky nove NKG,rampa by mela byt ok,ale zkusim to, co se tyce tech vstriku nekdy vstrikoval jeden, nekdy ne, ale nastartoval jsem predtim vzdy... No jak jsem zmoval predtim, jen jsem vytahl a znovu dal cerpadlo a uz nenastartoval...divne,jak to muze mit souvislost? !!! Citovat
Altman Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Opravdu mě napadá jen špatný kontakt...jsem jen poučený lajk ne odborník! Ale to je nesmysl když píšete že čerpadlo \"dává\"až ke vstřikům! Předně vyzkoušet tu rampu a pak proměřit ohmické hodnoty vstřiků. To je jistota. [upravil dne 5/8/12 22:14 od Altman] Citovat
Feelly Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Jen nechci sem psát blbosti ale benzinový motor váhu vzduchu má nevím jak je to u nových aut ale u staré 405 rv 1988 byla váha vzduchu ale to bylo a teď je to asi jinak.. Jinak k tématu .. Když ten vstřik odejde uplně nastartovat přece nemusí ne? Počítač to zablokuje a nenastartuje aby se ještě něco více nepodělalo.. Nebo alespoň tak to má třeba Volkswagen.. Nevím nejsem v tomhle zkušenej.. Citovat
Kenobi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 jasne no... kdyz jsem to testoval, ze jsem mel vstriky venku, tak strikal jen jeden, na dalsi nastartovani vsechny, pak jen tri. ALe tohle me dela pul roku a nastartuji napropve az do ted, hodne lidi me jeste rika ze to muze byt PC. No a na diagnsotice to ukazala vadny vstrik 1 a 2, vstrik 1 a 2 se dal na pozici 3 a 4 a diagnostika porad ukazovala vadu na 1 a 2. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.