groovred Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 tvl dalšia stočena a ješte to s čistym svědomim prodava za 139 tisic no to snad neni ani možny... Citovat
Martinsk Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 to je možné, podľa štatistík je v CZ stočených 48% áut. Citovat
MartinVo Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Omlouvám se, že to dávám sem, ale jsem tu nový a nevím přesně, kam s mým dotazem. Zakládat nové téma je podle mě zbytečné. Byl by někdo ochotný mrknout se mi na vinko Peugeota 206: VF32ANFUF41366269? Do serviceboxu jsem se už díval, ale krom výbavy a barvy tam nic moc nezjistím. To auto je levné, nečekám od toho zázrak, ale než se tam vydám, rád bych zjistil všechny možné věci dopředu. Dále mám dotaz, jak je na tom motor 1,6 16V 110 HP se spolehlivostí. Citovat
MartinVo Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Super, moc díky! Zkoušel jsem hledat, ale moc se mi nezdařilo :-( Jdu to tedy hodit tam, tady mi to klidně smažte a omlouvám se za neznalost... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.