Guest Scratch Odesláno 24. červen 2012 Odesláno 24. červen 2012 v jednote je sila, nas je 6, ona jedna, jsme prece chlapi, tak nas nepremuze jedna zenska, nebo ne? Moby, jestli si to neprosadis, tak jsi u me mrtvej homolka. PS: ja jsem klidne pro mekace na cernaku Citovat
švejk Odesláno 24. červen 2012 Odesláno 24. červen 2012 v jednote je sila, nas je 6, ona jedna, jsme prece chlapi, tak nas nepremuze jedna zenska, nebo ne? Moby, jestli si to neprosadis, tak jsi u me mrtvej homolka. PS: ja jsem klidne pro mekace na cernaku a nebo se slozite a poslete do kina :D Citovat
Moby89 Odesláno 24. červen 2012 Autor Odesláno 24. červen 2012 takže otazka je jina, kdo se obetuje a pujde s dadou do kina?:D Citovat
zpozdilek Odesláno 24. červen 2012 Odesláno 24. červen 2012 ja bych sel uz jsem v kine nebyl asi cca 8 let [upravil dne 25/6/12 00:19 od zpozdilek] Citovat
švejk Odesláno 24. červen 2012 Odesláno 24. červen 2012 takže otazka je jina, kdo se obetuje a pujde s dadou do kina?:D mozna by se to dalo povysit na rande... kino a mcdonald? :D Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku Citovat
h4wk3y Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku Zajimava balici technika... :D Hele, dam sem do tohodle topiku vedet v utery kdy kde budu a kdyz nekdo bude chtit, tak prijedte... (pokud se teda vazne nedohodne parba u Mobyho a Dady ) Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 takže otazka je jina, kdo se obetuje a pujde s dadou do kina?:D Tak nam nech byt a bez s dadou ty a my to nejak zvladnem bez tebe Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku Zajimava balici technika... :D Svejk je kanour :D:D:D Citovat
Angelussy Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 :D:D teda švejku Ještě že sem dáda nechodí.. ta by vám dala Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 A pak ze to tu neni jak na seznamce:D:D:D:D:D:D Citovat
švejk Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 :D:D teda švejku Ještě že sem dáda nechodí.. ta by vám dala co ja jsem udelal? pro dobrotu koukam, ze fakt na zebrotu vam teda jako moc dik Myslim na dobro vsech, vcetne Dady a na sebe ohled neberu a tohle je mi odmenou? Citovat
Angelussy Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Horší než seznamka koukám švejku jen legrace přeci Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 :D:D teda švejku Ještě že sem dáda nechodí.. ta by vám dala co ja jsem udelal? pro dobrotu koukam, ze fakt na zebrotu vam teda jako moc dik Myslim na dobro vsech, vcetne Dady a na sebe ohled neberu a tohle je mi odmenou? Nedelej zagorku :D :D to je jasny ze pro tebe by to kino nebylo za trest :D :D Citovat
švejk Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 švejku jen legrace přeci ja vim, nejsem tak blbej, jak vypadam Nedelej zagorku :D :D to je jasny ze pro tebe by to kino nebylo za trest :D :D tak to kino jako takovy asi ne, ale dorazit (ve vami zvoleny) cas, hladce oholen a v dobre nalade.... to uz je uplne jiny pribeh Nehlede na to, ze externe zvoleny cas znamena taky jistou limitaci ve vyberu filmu a jit na neco jako http://www.csfd.cz/film/17144-proste-sexy/ a nebo http://www.csfd.cz/film/251399-twilight-saga-novy-mesic/ uz by za trest fakt bylo. A ne, ze ne Citovat
Moby89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 asi sem dadu pustim podívat:P švejk: neboj takový filmy nejsou pro ní Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 asi sem dadu pustim podívat:P švejk: neboj takový filmy nejsou pro ní Jen pust bude sranda :D :D Citovat
Moby89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 přemejslim jestli nemam diagnozu: sebevrazedny sklony:D:D Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Sebevrazedny sklony u tebe ??? to urcite ne Citovat
Moby89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 to je pravda, jak bych já mohl, navíc když to uzná takovej odborník jako ty:D Citovat
agresssor Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 to je pravda, jak bych já mohl, navíc když to uzná takovej odborník jako ty:D Mi rekni na co já sem odbornik ? :D Maximalne na shozeni letadla ale ani to se mi moc nepovedlo :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.