Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

v jednote je sila, nas je 6, ona jedna, jsme prece chlapi, tak nas nepremuze jedna zenska, nebo ne?

Moby, jestli si to neprosadis, tak jsi u me mrtvej homolka.

PS: ja jsem klidne pro mekace na cernaku :)

Odesláno
v jednote je sila, nas je 6, ona jedna, jsme prece chlapi, tak nas nepremuze jedna zenska, nebo ne?

Moby, jestli si to neprosadis, tak jsi u me mrtvej homolka.

PS: ja jsem klidne pro mekace na cernaku :)

a nebo se slozite a poslete do kina :D:D

Odesláno
takže otazka je jina, kdo se obetuje a pujde s dadou do kina?:D:D

mozna by se to dalo povysit na rande... kino a mcdonald? :D:D Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku :D

Odesláno
Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku :D

Zajimava balici technika... :D :D

Hele, dam sem do tohodle topiku vedet v utery kdy kde budu a kdyz nekdo bude chtit, tak prijedte... (pokud se teda vazne nedohodne parba u Mobyho a Dady :D)

Odesláno
Ja bych se jako klidne i \"obetoval\", ale kino bych temer jiste nestih, dostal bych do cenichu a jeste by k vam prisla naprdnuta doprostred rozjetyho vecirku :D

Zajimava balici technika... :D :D

Svejk je kanour :D:D:D:D

Odesláno
:D:D:D teda švejku :D

Ještě že sem dáda nechodí.. ta by vám dala :D

co ja jsem udelal? :D pro dobrotu koukam, ze fakt na zebrotu :( vam teda jako moc dik :myslim:D Myslim na dobro vsech, vcetne Dady a na sebe ohled neberu a tohle je mi odmenou? :D

Odesláno
:D:D:D teda švejku :D

Ještě že sem dáda nechodí.. ta by vám dala :D

co ja jsem udelal? :D pro dobrotu koukam, ze fakt na zebrotu :( vam teda jako moc dik :myslim:D Myslim na dobro vsech, vcetne Dady a na sebe ohled neberu a tohle je mi odmenou? :D

Nedelej zagorku :D :D :D :D to je jasny ze pro tebe by to kino nebylo za trest :D :D :D :D

Odesláno
švejku jen legrace přeci :)

ja vim, nejsem tak blbej, jak vypadam :D

Nedelej zagorku :D :D :D :D to je jasny ze pro tebe by to kino nebylo za trest :D :D :D :D

tak to kino jako takovy asi ne, ale dorazit (ve vami zvoleny) cas, hladce oholen a v dobre nalade.... to uz je uplne jiny pribeh :D Nehlede na to, ze externe zvoleny cas znamena taky jistou limitaci ve vyberu filmu a jit na neco jako http://www.csfd.cz/film/17144-proste-sexy/ a nebo http://www.csfd.cz/film/251399-twilight-saga-novy-mesic/ uz by za trest fakt bylo. A ne, ze ne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...