švejk Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 K lesu uz nedojdu za prve vlk je previt brani chuzi a za druhe premejslim kde mame v Prahe nejblizsi les. Nejbliz mas Karlovo Namesti... to je skoroles, pak vicles je na Petrine, pripadne ve Stromovce nebo v Sareckym udoli a pak hustoles uz je pak jenom za prahou a to si muzes vybrat Budto u nas na Libusi, nebo v Klanovicich. Plasit vlky ale muzes i doma, akorat asi pak nebudes moc popularni mezi sousedy Citovat
Angelussy Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 jak jsi to mohla čekat? tvůj klasa smeč? na mě? ještě řekni že jsi na to nečekal i ty Citovat
švejk Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 to jsem zase čekala já myslím, že negrbob je rád, když mě nevidí a neslyší ) nemyslim si, do koho by pak rejpal? kdyz na me si netroufne.. Citovat
Angelussy Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Myslím, že i bez rýpání se obejde [upravil dne 1/7/12 22:15 od Angelussy] Citovat
Moby89 Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 luca: já se omlouvám:mad: jako znameni dobry vule si uprav ten predchozi příspevek,at si nekdo všímavej nerejpne [upravil dne 1/7/12 23:18 od Moby89] Citovat
Angelussy Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 :D ježiš, díky [upravil dne 1/7/12 22:27 od Angelussy] Citovat
Moby89 Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 a dokonce pujdu tak daleko že když vyhodíš tu mojí citaci(ktera tam stejne nema co delat:aut) tak odmáznu i PS, tak vážně myslim omluvu:) Citovat
Angelussy Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 dneska hodnej .. děkuji je to milé Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 K lesu uz nedojdu za prve vlk je previt brani chuzi a za druhe premejslim kde mame v Prahe nejblizsi les. Nejbliz mas Karlovo Namesti... to je skoroles, pak vicles je na Petrine, pripadne ve Stromovce nebo v Sareckym udoli a pak hustoles uz je pak jenom za prahou a to si muzes vybrat Budto u nas na Libusi, nebo v Klanovicich. Plasit vlky ale muzes i doma, akorat asi pak nebudes moc popularni mezi sousedy ja ti dam ty hajzliku za prahou, klanovicky les mam skoro za barakem a jsem kovany prazak, zadna naplava...... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Tak ja ted absolvoval Bratislava-Praha s rozbitou klimou. Po vystoupeni z auta bych vklidu vyhral miss mokre tricko a predpokladam ze budu mit vlka jako krava. kozeny hadry, 81 stupnu pod koulema, 36 stupnu nad helmou, to je pak kurna teplo........ a ty tady bude machrovat rozbitou klimou , vlka nemam, ale 2 uvareny vajce tu najdu Citovat
Moby89 Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 hoši možná vám oběma závidim, dneska se kamarád stěhoval zpátky na MLK, všechen nábytek v pohodě až na Terárko s betonovou asi metrákovou skalkou... i scratchovo piano bylo jednoduší na stěhování(a to se vybourávala veranda:D:D) Citovat
Luky\307 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Je to fakt mazec, jak každej prožívá své volno po svém :D Citovat
negrbob Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 tak nejak s tim pocitam na 18:30 tam jsem. Budu slyset z dalky taham pod sebou spodni kryt motoru. Citovat
švejk Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 co s tema autama porad delas? ja bych se snad i zastavil Citovat
John Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Já určitě tento týden ne.. jedině že by jste \"pumpa sraz\" posunuli kousíčekkkkk dál do BRNA VTIP Citovat
negrbob Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Tak jaka? Mam tam teda dnes zabloudit? Citovat
Moby89 Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 jj já tam budu a svejk psal ze taky... kdo dal uvidime:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.