Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno
nicméně to byl důkaz že se dají prožít i super večery bez kapky alkoholu(lucka je vyjímka, ikdyž jedinej efekt kterej na ní ty dvě frisca měli bylo že běhala na záchod):D:D

by me zajimalo, jestli po teto zkusenosti na ty toitoice fakt zavedou predplatny, nebo permice :D:D:D

Hele ta paní byla moc hodná a milá :D:D jen na mě asi vydělala no :D a nepila jsem zase tolik, takže bych to tady zbytečně nerozprašovala :)

Agia: Hele to si musíš vyřídit s Lukym, já jsem mu auto nemyla, to je jeho zásluha :D

a pro ty co se učí místo aby jeli s námi ...... smolíííííííík :roll:D:D

Odesláno
legendarni ... njn a pak to bude rocnik 012,013,014 atd

nezbyva nez doufat :D navic letosni rocnik bude mit tu vyhodu, ze az nekdo bude na 10tem rocniku, bude moci rict... \"ja byl i u toho prvniho\" :D

Odesláno
legendarni ... njn a pak to bude rocnik 012,013,014 atd

nezbyva nez doufat :D navic letosni rocnik bude mit tu vyhodu, ze az nekdo bude na 10tem rocniku, bude moci rict... \"ja byl i u toho prvniho\" :D

tak u toho chci byt

Odesláno

Luky: tak si tam postavte pomník at tam mate aspon neco, vy zamkový město:aut:aut:D:D

už to vidim gril na žulovym podstavci a mosazná pamětní deska s nápisem: tady vnikla myšlenka legendární Grill roadshow:D:D

[upravil dne 24/6/12 20:44 od Moby89]

Odesláno

prej ještě chybí ta druhá :D :D :D počkej až to uvidí :D:papa

néé, jsou tu pomníky poválečný a takový ty blbosti a v zámeckém parku jsou taky nějaký, ty ani nevím proč :D

Odesláno

tak hale... začínám vrčet :D svoje zkrácený auto miluju, ikdyž je zkrácený... beztak tomu autu akorát závidíte, že se o něj tak moc starám a mám ho tak moc ráda ... ( teď trošku namyšlenosti ) co byste za do dali vy že ? :D být mým autem :D :D :D:aut

Koukejte si rozmyslet co se tu napíše a co ne .. páč jinak žádný deky příště nebudou a budete se smát samy sobě :aut:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...