Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno

Ale to jste se ještě nepřiznali že jste měli ty deky ale tři a že já jsem v jednu chvíli byla udušená pod 6 rukama, hromadou dek a jistícími koleny v zádech na čerstvém a voňavém trávníku v Braníku pomalu obličejem!!!!! :bacha

takže pro ty co nebyli ... začínající šikana členů P-C a to, že jsem blonďatá s tím nemá nic společnýho!! :D myslím :myslim

Odesláno
tohle je krásný svítání ve Veltrusech, ne opravdu jsme tuhle noc nezažili i blízká setkání třetího druhu jak by se mohlo zdát:D:D

Ne to jsme nezažili, ale že tam stojíme vypáskovaný jak dem... i, to na tom nic nemění :D :D :D:potlesk

Odesláno
tohle je krásný svítání ve Veltrusech, ne opravdu jsme tuhle noc nezažili i blízká setkání třetího druhu jak by se mohlo zdát:D:D

Ne to jsme nezažili, ale že tam stojíme vypáskovaný jak dem... i, to na tom nic nemění :D :D :D:potlesk

Co by jsi chtěla kolem 4 ráno? :D:o

Odesláno

tak zrovna lucka si nema nac stezovat, zatimco my jsme s mobym klepali kosu, tak ona si jako princezna hovela ve dvou mikinach :D

navic, kdyz jsme na ni zacali byt hodni, tak do sebe zacala rejt sama :D bylo trosku smutne... :(:D

Odesláno
poslušně hlásím, že stále sraz probíhá :D

Já jsem si to myslela, že sem něco hodíš :D To už jsme stáli v tenhle čas u nás? :myslim

jo, to uz bylo videt a ja mel dreveny nohy, kdyz jsem to sem psal :)

Odesláno
já nevim co jste meli se zimou... naprosto v pohodě akorát cestou zpátky jak se mi začli nohy prokrvovat tak to uplně super nebylo:D:D

me taky zima nebyla, ale jako vazne jsi to tu takhle nemusel proflaknout :D

Odesláno
lucko, s tema fotkama sis drobec spletla vlakno, nezda se ti? :D

Nezdá :D Moby je po mě chtěl a ten je tady :D tak je to malá jistota domů :D hodím je i jima prosímvás :D

jsou z telefonu takže jak by řekl negrbob na pikaču ...

to samý ty ze včerejška ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...