Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ruzný pumpapokecy atd... ctvrtek 16.8. na Q od 18:00 po té přesun za zeď

Recommended Posts

Odesláno
Na ostatni sporty uz nemam vek ani kapacitu plic. :D

[upravil dne 20/6/12 10:47 od negrbob]

Jako fakt? Neprovozujes gaucing, kresling, televizing, piving,...?? :D:D to jsou prece regulerni sporty :D

Odesláno
To jsou mi novinky :D

Jsem pro vycarmrání vody ze švejkova bazénu, pro zakopnutí o vlastní nohu, při snaze pinknout do míče i pro podpálení Braniku :D

takže se mnou počítat ;-)

chtěl jsem napsat že to vypadá nudně, ale když se to podá jako Luca, tak to zní zajímavě a jdu do toho:D

Odesláno
To jsou mi novinky :D

Jsem pro vycarmrání vody ze švejkova bazénu, pro zakopnutí o vlastní nohu, při snaze pinknout do míče i pro podpálení Braniku :D

takže se mnou počítat ;-)

chtěl jsem napsat že to vypadá nudně, ale když se to podá jako Luca, tak to zní zajímavě a jdu do toho:D

no, aby to nakonec nebylo i s exkurzi do krcsky nemocnice :D

Odesláno

nemocnice neuznávám, viděl bych to asi takhle: pokud se někdo zraní na volejbale, bude zakopán do písku. pokud v bráníku při grilovačce bude vhozen do vltavy, no a pokud u švejka tak ho zakopnem na zahradě. Co vy na to?

a termín? sobota?

Odesláno
nemocnice neuznávám, viděl bych to asi takhle: pokud se někdo zraní na volejbale, bude zakopán do písku. pokud v bráníku při grilovačce bude vhozen do vltavy, no a pokud u švejka tak ho zakopnem na zahradě. Co vy na to?

a termín? sobota?

Plán dobrej :D Joo, sobota nebo neděle by šla :):aut

Odesláno

hej, ja nechci bejt zakopanej v pisku :D me s zeleznou pravidelnosti pri volejbale vypadava palec na leve ruce z kloubu :( a ze by se mi kvuli tomu chtelo skoncit pod piskem, tak to se mi teda nechce :D:D

edit: jinak vikend muze byt :)

[upravil dne 20.6.2012 13:06 od švejk]

Odesláno

Ideálně neděle, i když sobota by taky asi šla. :) No a na sporty ee, můžu dělat tak maximálně dozorce, sportovní typ nejsem. Když sem naposledy hrál volejbal, vykloubil jsem si prst a ná ostatní sporty jsem na tom podobně, jako Negrbob. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...