Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se zamračená 405ka nelíbí. Nemám nic proti mračení, ale zkoušel sem to (dokonce ve dvou velikostech) a nejak mi to k tomu nesedí. Jediný kdy se mi to líbilo, tak když sem zkoušel osazovat světla z BMW E36. Tam to zamračení vylo pěkný. Hlavně taky budeš muset kapotu popotáhnout na pantech dopředu, protože sklo světel je zároveň s kapotou a pak ti nebude ladit rádius zahnutí blatníků a nebude to navazovat na roh kapoty. To je jen muj takovej soukromej názor :)

Odesláno

Hponza:a jak na to mračení?Já že sem o tom přemejšlel na svý 205ce,ale nák mě nejde dohlavi,jak to udělat aby fungovalo naklápění světel,vždyt to mračení musí ležet na světlech,ne?

Odesláno

Právě že to na světlech ležet nesmí. Ani ne tak z duvodu toho naklápění (většinou se naklápí jen vnitřek paraboly) ale spíš hrozí rozbití světel od vibrací kapoty nebo při zavírání. Jinak to musíš navařit tak, aby to šlo těsně před světlo. Někdy je potřeba i troško popotáhnout kapotu dopředu.

Odesláno

já to řešíl jakoby mračítka, sundal jsem skla ze světel a nastříkal barvou auta + lak. výsledek není tak špatnej - foto, z té fotky je to trochu vidět. mk:papa

Odesláno

Já bych řešil mračítka. vlezeš se do litru a nemáš starosti s vyřením, kytováním a broušením, následně stříkáním. A pokud to sprasíš, tak můžeš koupit rovnou novou kapotu. Taky jsem to chtěl, ale budu jen zahlazovat ¨to žebrování comá 106 ze předu na kapotě.

Odesláno

No já mám mračení na 306-ce a musel jsem tu kapotu krapet ve předu povitáhnout. Ale myslím si, že je to super. Vzadu mám mračítka, který jsem vlastnoručně vylaminoval a docela v poho. :papa

Odesláno

jinak vůbec nevím jak na to prodloužení kapoty,aby tam zůstala ta hrana a na to šlo udělat mračení,rád bych uplně jen decentní,propojit ten roh nad maskou s koncem kapoty

Odesláno

To je krásná 306ka:o já to chci taky zamračit,ale asi do toho nepůjdu,protože vůbec nevím jak to prodloužit aby mě to naklápění světel fungovalo:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mračení na 405tce je moc pěkný ja to vyřešil že jsem si koupil orig.mračítka a nechal si je nalakovat a vypadá to pěkně.. Kdo mě zná ze srazu tak ví jak to vypadá .. :cool:

Odesláno

Já mám na 306-ce mračítka jen plastový a zdálky to taky nevypadá zle teda to říkám já možná že když na to koukne někdo jinek tak řekne opak

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja idem davat na moj Pazout 405 svetla z P 406 r.v. 2000,,, teda cire,,,, skoda, ze tu nemozem hodit fotku,,, mam v kompe na jednom aute uz urobene a vyzera to fakt cool..... Na tieto svetla sa potom mraci kapota trocha inak

Odesláno
Původně zaslal: Steve McSteve

Ja idem davat na moj Pazout 405 svetla z P 406 r.v. 2000,,, teda cire,,,, skoda, ze tu nemozem hodit fotku,,, mam v kompe na jednom aute uz urobene a vyzera to fakt cool..... Na tieto svetla sa potom mraci kapota trocha inak

Dopředu, nebo dozadu? Pošli mi taky foto na maudr@seznam.cz diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...