Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové...máte někdo nejakou zkušenost s krátkým řazením na GT...koukal jsem že tam dávaj mezikus k tyčce řazení...máte to někdo...popřípadě kde sehnat(vyrobit)díky za rady

[upravil dne 22/7/12 11:18 od Hhans]

Odesláno

tohle přesně jsem taky našel na netu,ale potřeboval bych někoho kdo to už dělal...aby poradil co a jak at se vyhnu nějakým komplikacím...jinak díky za odkaz...:D

Odesláno

ono to zaření je u každé značky jiné...víš co na to si zvykneš...ale já to budu mít na závody takže se mi krátké řazení hodí ;)

Odesláno

Pořád slyším a čtu, že na P206 je řazení takové.... gumové.. Ale já si na to stěžovat nemůžu, je velice dobré. Jsou jen delší dráhy. Nebo je to kus od kusu?

• O 2 týdny později...
Odesláno

D8 se to vyřešit 2ma způsoby..Bud prodloužíš spodní dráhu páky, čímž logicky zkratiš dráhu řadičky v kabině..takhle ji mám já. + mám jeste páku vytvarovanou tak že je posunutá směrem dozadu abysch se nemusel vyklanět ze sedačky...nebo pořídiš mezikus na táhlo co vede přímo na převodovku..obrázky jsou dane ty jsi videl....víc možností není no

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...