Leito Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 mam chyby na aute 405 1,9SRI a neviem presne co znamenaju ... vyblikalo mi cisla 32 31 a 52....co znamenaju ? dakujem Citovat
pastorek Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 52 je lambda sonda 31 a 32 chyba regulácie bohatosti zmesi. Citovat
Leito Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 ta ze mi treba vymenit lambda sondu a to druhe co mam robit? ako mozem upravit regulaciu ? Citovat
pastorek Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Tie chyby spolu súvisia a nedá sa presne povedať čo je zlé v celom systéme regulácie bohatosti zmesi. Na svojom to riešim pomaly dva roky a je veľký problém dostať sa k správnym hodnotám na premeranie. Tak som použil systém pokus - omyl. Vymenená váha vzduchu, riadiaca jednotka, zapaľovací modul, sviečky, káble, lambda, palivové čerpadlo, palec a hlava rozdeľovača no a výsledok žiadny. Predpokladám že niekde je zlý spoj alebo zlomený kábel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.