Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

STK - administrativa bez protokolu

Recommended Posts

Odesláno

Modelová situácia:

1. Zastavím vozidlo

2. Stiahnem okienko cca. 1,5-2cm

3. Čakám na orgána než sa dotacká k autu

4. Orgán cez okienko zabrble niečo ako: \"cesnákntrladokladyodvzidlakamidetepánvodič?\"

5. Podávam doklady od vozidla, mlčím

7. Pri akomkoľvek náznaku otázky zo strany orgána je moja protiotázka: \"Týmto ma vyzývate k podaniu vysvetlenia?\"

8. V prípade výzvy, túto uposlúchnem avšak najprv si zapisujem číslo orgána, čas, miesto a nafotím si ich... :mrk

9. V 70% prípadov sklopia uši a odídu buzerovať ľahšiu kasičku na peniaze...

Nie som už taký mladý ani sprostý aby som sa nechal buzerovať od niekoho, kto ledva vychodil základku a nevie si nájsť slušnú prácu. Buzerovanie a okrádanie ľudí je svinstvo a to že je jeden z desiatich príslušníkov slušný ešte neznamená, že ich začnem mať rád a pchať im moje zarobené peniaze do vrecka... :grr

Odesláno

Keby sa administratívna nerobila tak nie je v cenníku STK a EK. Ja som pri prepise vždy menil kartičky aj nálepky a nebol problém. Možno záleží od prevádzkovateľa ale ak chcú protokol tak choď na tam kde bola robená STK a nebudú pýtať protokoly lebo ich majú v evidencii. Kde bola robená zistíš s pečiatky.

Odesláno

ty momo, sak mame centralny register...

karticku ti daju na ktorejkolvek STK...

boze kde som sa to ocitol... idem asi von na ten lejak nech ma oplachne. :D

edit: pre cinic-a: smeti vyvezene, privesny vozik odlozeny :D

[upravil dne 13/7/12 16:54 od Marcel00]

Odesláno

divocina :D ked som kupil twingo zachytil som zrovna na tuto temu strasne diskusie :D pri P205 ma to nai nenapadlo a do dalsej STK a EK som ani nestretol prislusnika ktoreho by to zaujimalo. ale zaverom rozsiahlych diskusii bolo ze administrativnu treba tak som su ju dal pre istotu spravit.

mal som pri sebe aj protokoly ale jedine co chlapika zajimalo bol technicky, VIN cislo na aute a karticky. protokoly ani nechcel :D taaak ja uz neviem - banany-stat :D

tak ma napada - ked vymenim celne sklo stacia mi karticky ci si musim zajst na administrativnu koli nalepkam?

Odesláno

... ked vymenim celne sklo stacia mi karticky ci si musim zajst na administrativnu koli nalepkam?

Mne nálepky prelepili. Keby sa nedali prelepiť tak treba ísť na administratívnu kontrolu.

Odesláno

Ked som kupil auto,tak pri prepise odo mna doklad o TK alebo EK nechceli.Zaujima ich iba PZP a pre istotu som sa pytal na administrativnu TK a EK,lebo to bol prepis mimo okresu,takze sa menilo ECV a odpoved bola jasna a zretelna,TK a EK sa vztahuje na VIN a nie ECV,takze ziadnu administrativnu TK a EK som nerobil a nemal som ziadny problem.Moja osobna skusenost...

Odesláno
Modelová situácia:

1. Zastavím vozidlo

..tak to vidíš a mňa zastavia priemerne raz za 2 roky a nechcú sa so mnou vykecávať vôbec.A mne je aj otupno na dlhých cestách a nič.Asi som im nesympatický.

..predpisy porušujem a km nábeh mám celkom slušný:D

Odesláno

Asi nie tak ako si myslíš.Nie som žiadna hrozba na cestách.Skôr sa len snažím o plynulosť premávky.Možno pred 10 rokmi späť,keby si ma stretol v červenom Transite.Najrýchlejšie auto môjho života.2,5 l hladký diesel,po dialnici max 130km/h,menej dialnic ako dnes,ale aj tak som bol všade na SK skôr:D

..vo všetkých testovaných mestách,kde zrušili úplne všetky dopravné predpisy a dopravné značky nahádzali do smetí im rapídne klesla nehodovosť a stúpla ohľaduplnosť medzi vodičmi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...