Andreww Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Věř tomu, že Kofola to nebude Citovat
Cinicman Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 A prišiel si na tú chybu s benzínom? Citovat
Andreww Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Včera jsem přijel domů až večer a dnes jsem jel do práce cabriem, takže na to vletím dnes po práci. Předpokládám, že tam bude prdlá nějaká stahovací páska Citovat
Cinicman Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Takže si po ceste ťahal za sebou tenkú linku... koľkokrát ste tankovali ??? Inak som sa chcel zastaviť ešte aj v utorok ale práca + rodina + únava mi to nedovolili... Citovat
Andreww Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Nekapalo to až odspoda, takže jak klesla hladina pod, tak to přestalo. Takže jsem netankoval Škoda...ale zase se brzo potkáme A jak počasí? Vybralo se to, nebo tam došel ten leják co jsme potkali u sjezdu na Trnavu cestou domů? Citovat
Cinicman Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Nič nebolo... teda aspoň u nás nie... v Senci možno spŕchlo, tam to stiahnu tie vodné plochy. Citovat
Andreww Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Podle předpovědi mělo přijít ochlazení, takže nám to stejně vyšlo P.S. auto obhlédnuté. Popraskané gumové koleno na přívodu do nádrže Takže musím sehnat nové...snad se sehnat dá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.