boxx Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Zdravím, chci se zeptat jestli si někdo nedal tu práci vyndat senzor abs ze zadní nápravy. Potřebuju nutně jeden alespoň. Iniciativně a uspěchaně jsem nevěděl jak na ten první a ten nepřežil, ten druhej bez vady jsme vyndal za pomocí WD,pilníčku a velkého šroubováku. Vím ze zkušenosti že je to naprd práce,ale kdyby někdo doma měl už vyndaný tak mi prosím dejte vědět. Na ceně se dohodneme. díky Citovat
riderRLM Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 hm.. kupit nove asi.. lebo stare sa malokomu podari vytiahnut cele... mne abs neslo tak som sa vysral na ne a dal celu napravu zadnu bez cidiel a bez bs nabojov Citovat
Standik8 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Zdravim.Mam komplet abs ,jak čidla tak i abesko Citovat
boxx_ Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Zdar, super, potřebuju čidlo. Od bendixu. Dáte kontakt? Máte ještě? Citovat
boxx_ Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Zdravím, vyřešeno. Sehnal sem od chlapíka co má vrak na zahradě. Moje zjištění a zkušenosti sem napíšu pro ty co by náhodou sháněli. Zjistil sme že se vyrábí ABS senzory BENDIX, BOSCH a LUCAS. Jsou nezaměnitelné. Všechny značky se liší barvou konektoru, výstupem konektoru, odporem a tvarem magnetu. BOSCH bílý, odpor kolem 1800 ohm, tvar magnetu tyčka. BENDIX zelený, odpor 1000 ohm , tvar magnetu kvádr umístěný těsněji k ozubenému kolečku než BOSCH. LUCAS nevím. Bendixová řídící jednotka mi bosch senzor nesežrala. Kdyby někdo potřeboval, mám senzor BOSCH i BENDIX navíc. Bosch se zárukou a fakturou, bendix vyndaný z vraku. Ahoj at Vám fungují brzdy jak mají Citovat
Honzin79 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Zdravím, tak bych potřebovat ta zadní čidla BOSCH k ABSu Máte je ještě doma v šuplíku ? Citovat
boxx_ Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Taky zdravím, ano ještě ho mám doma, mám ale pouze jeden. Pokud by byl zájem, tak napište na email inyanga@outlook.com . Dám ho levně, je mi k ničemu. Zatím;) Citovat
boxx_ Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Tak ABS senzory už nemám, jsou všechny fuč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.