savrill Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Tak co tahle zkusit Lužnici na tři dny. Jen jsem to zlahka zadal do vyhledávače, takže by se to určitě dalo najít levněji. Ale ještě to prokonzultuju s velitelem zájezdu :-) http://www.loderafty.cz/cenik http://www.pujcovna-lodi.cz/ Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 koukám že tento nápad jako celek bude mít asi ohlas docela přemýšlím že bych s vámi taky varazil a fotky máte teda opravdu pěkné Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 Honza: jestli tim velitelem myslíš nedejbože mě, tak za mě: o vodě jsme se bavili že za rok, ale proč bych to měl schvalovat respektive se k tomu vyjadřovat já? něco připravte a já se pro změnu jenom svezu:P kopec: mohl jsi jet taky, tvůj boj:D:D a nejví se mi líbí Lukášovo MĚL BY SE VYMÝŠLET.... ono se to vymyslí:aut:D:roker Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Tak jako nejblizsi akci bych videl ten beach voleyball ne ? Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 to si mam jít zase sá sobě dobrovolně ublížit?:D Citovat
Angelussy Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 A né jen Mobymu jednou mě do tý země zatluče tím míčem ... počkejte až ho jednou nechytnu ... Jinak jsem pro každou špatnost. Kopec: Je to tu dlooouho, může jet kdokoliv ;-) Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 no sice jsem jet mohl ale hlavně jsem nesledoval toto vlákno a navíc s časem teď to nebylo úplně nej Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 byli dodany fotky od svejka na rajce Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 A né jen Mobymu jednou mě do tý země zatluče tím míčem ... počkejte až ho jednou nechytnu ... Jinak jsem pro každou špatnost. Kopec: Je to tu dlooouho, může jet kdokoliv ;-) TAk se zdalo ze na tebe mel taky celkem spadeno dle nekterejch micu Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 nějaký fotky od švejka mi tam chyběj:P:D aspon jsou fotky toho zákeřnýho kafe. a to že se honza snažil mičem zlikvidovat soupře se dá pochopit(ikdyž to byla bohužel lůca), jenže já byl jeho spoluhráč. Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 nějaký fotky od švejka mi tam chyběj:P:D aspon jsou fotky toho zákeřnýho kafe. a to že se honza snažil mičem zlikvidovat soupře se dá pochopit(ikdyž to byla bohužel lůca), jenže já byl jeho spoluhráč. Mne taky Tak nekdo laka deti na bonbonky a nekdo na kafe :D Je fakt ze ty jako spoluhrac si to odnesl celkem blbe Citovat
švejk Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 tak ted nevim, kde je chyba... to tam nahraju a ani nemusim rikat, ze jsem to tam nahral Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 to kafe nebylo na nalákání, naopak jsem si chvilku připadal jak ten chlapík, takovej mirumilovnej, dádu přestala bolet kyčel, švejka noha, a honza pořád mlel něco o létajícím koberci:D:D Citovat
švejk Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 nějaký fotky od švejka mi tam chyběj:P:D pouze pro osobni potrebu ne, ty tam fakt davat nebudu ale akterum milerad zaslu, pokud budou chtit a at si je tam daji sami Pozdejc je smazu uplne Citovat
švejk Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 to kafe nebylo na nalákání, naopak jsem si chvilku připadal jak ten chlapík, takovej mirumilovnej, dádu přestala bolet kyčel, švejka noha, a honza pořád mlel něco o létajícím koberci:D:D o letajicim koberci a krali bramborovych lidi :D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 nějaký fotky od švejka mi tam chyběj:P:D pouze pro osobni potrebu ne, ty tam fakt davat nebudu ale akterum milerad zaslu, pokud budou chtit a at si je tam daji sami Pozdejc je smazu uplne Osobni potrebu jo :D :D Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 musíme se diplomaticky shodnout né většinou, ale všichni tři, za mě:je mi to putna klidně at tam jsou:D:D vojta: už ho netrap:D:D [upravil dne 15/7/12 22:49 od Moby89] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.