Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Honza: jestli tim velitelem myslíš nedejbože mě, tak za mě: o vodě jsme se bavili že za rok, ale proč bych to měl schvalovat respektive se k tomu vyjadřovat já? něco připravte a já se pro změnu jenom svezu:P

kopec: mohl jsi jet taky, tvůj boj:D:D

a nejví se mi líbí Lukášovo MĚL BY SE VYMÝŠLET.... ono se to vymyslí:aut:aut:D:roker

Odesláno

A né jen Mobymu :D jednou mě do tý země zatluče tím míčem ... počkejte až ho jednou nechytnu ...:D

Jinak jsem pro každou špatnost.

Kopec: Je to tu dlooouho, může jet kdokoliv ;-)

Odesláno
A né jen Mobymu :D jednou mě do tý země zatluče tím míčem ... počkejte až ho jednou nechytnu ...:D

Jinak jsem pro každou špatnost.

Kopec: Je to tu dlooouho, může jet kdokoliv ;-)

TAk se zdalo ze na tebe mel taky celkem spadeno dle nekterejch micu :D

Odesláno

nějaký fotky od švejka mi tam chyběj:P:D

aspon jsou fotky toho zákeřnýho kafe.

a to že se honza snažil mičem zlikvidovat soupře se dá pochopit(ikdyž to byla bohužel lůca), jenže já byl jeho spoluhráč.

Odesláno

aspon jsou fotky toho zákeřnýho kafe.

a to že se honza snažil mičem zlikvidovat soupře se dá pochopit(ikdyž to byla bohužel lůca), jenže já byl jeho spoluhráč.

Mne taky :D

Tak nekdo laka deti na bonbonky a nekdo na kafe :D :D

Je fakt ze ty jako spoluhrac si to odnesl celkem blbe :D

Odesláno

to kafe nebylo na nalákání, naopak jsem si chvilku připadal jak ten chlapík, takovej mirumilovnej, dádu přestala bolet kyčel, švejka noha, a honza pořád mlel něco o létajícím koberci:D:D

Odesláno

pouze pro osobni potrebu :D ne, ty tam fakt davat nebudu :) ale akterum milerad zaslu, pokud budou chtit a at si je tam daji sami :aut Pozdejc je smazu uplne :)

Odesláno
to kafe nebylo na nalákání, naopak jsem si chvilku připadal jak ten chlapík, takovej mirumilovnej, dádu přestala bolet kyčel, švejka noha, a honza pořád mlel něco o létajícím koberci:D:D

o letajicim koberci a krali bramborovych lidi :D:D:D:D:D

Odesláno

pouze pro osobni potrebu :D ne, ty tam fakt davat nebudu :) ale akterum milerad zaslu, pokud budou chtit a at si je tam daji sami :aut Pozdejc je smazu uplne :)

Osobni potrebu jo :D :D :D :D

Odesláno

musíme se diplomaticky shodnout né většinou, ale všichni tři, za mě:je mi to putna klidně at tam jsou:D:D

vojta: už ho netrap:D:D

[upravil dne 15/7/12 22:49 od Moby89]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...