Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v kostymech? :D

Takze za 1: nechtel si jit spat ??? :D a za 2: ne asi pujdes tam nahej bo co ? :D

Jo, už máš spát aby jsi mohl zítra v práci spát :D Nahej radši ne :D Ikdyž jako \"kostým\" taky dobrej nápad viď :D :D

Odesláno

jinak bych chtel taky vsem podekovat za ty tri dny srazeni :) bylo to ....... nezapomenutelne :D

mmch, doted nejak neuspesne premyslim, co jsou ty miliony sebeinicializujicich sluzbicek :D uprimne ale doufam, ze to neni jenom ten muj 20m vylet k autu mobymu pro cigara :D

nejak uz se na pristi rok tesim na lvicata ve vode :D osobne si myslim, ze tenhle vicemene z velke casti improvizovany sraz mel proste svoje nezamenitelne kouzlo :) ikdyz priznavam, ze zazitek tohohle typu asi neni pro kazdeho :D

P.S. prijde mi, ze jsem jeste porad tak trosku vysmatej diky tomu kafi s nejakym extra vytazkem cehosi :D

Odesláno

Švejk: já myslím, že srážel každej každýho, tak to výjde pro každýho tak nějak nastejno řekněme :D A do toho kafe, vám prostě musel něco přidat, neni možný že by jste byli všichni takhle veselý z ničeho nic :D

Vojta: No, to je taky pravda, tak mu neřekneme kde to bude, jestli bude mít v plánu jít v kostýmu nekostýmu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...