agresssor Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Dobre Moby kam pujdem mas na starosti ty :D Citovat
Moby89 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 na neděli procházka: sedmihorky->hrubá skála->místní arboretum(fakt stojí za to)->valdštejn->různý skalní vyhlídky->zpět do camu. trasa cca 10 km. ;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 v sobotu simuzete prohlidnout lomnici nad popelkou Citovat
h4wk3y Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 camp sedmihorky je fajn... a okoli je perfektni na kratsi i delsi vejslapy... posledni tri roky jsem tam travil dovolenou... bohuzel porad nevim, jestli se objevim... kdyztak drzim palce aspon na pocasi a klidny zaludek .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 v kolik tam budete v patek? Citovat
Moby89 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 z phy vyjíždíme mezi čtvrtou a patou, tudíž tam mezi patou a šestou;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 to si uz budu smazit koule na chalupe, ale hlavne good luck s pocasim..... Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 evidentně bude na mě to zhodnotit jako první: takže nedříve zvláštní poděkování: campu sedmihorky že nás přijal security službě campu že s náma měli trpělivost účastníků: jmenovitě-Lůce- za to že nenechala dádu jako jedinou ženu kmene Dádě- že to s náma přežila Vojtovi- za suchý dřevo na oheň švejkovi- za miliony malých(sebeiniciativních) službiček pro všechny Lukášovi- že nakonec dorazil a vydržel celej víkend Honzům(nepugařům)- za to že potom co nás poznali, tak neutekli Můj pocit jako účastníka zájezdu se dát vystihnout větou: kdy sakra pojedeme znova? respektive, proč je víkend tak krátkej? Pro ostatní: co jsme stihli? Ukázal jsem troskám Trosky:D dovezli jsme dvě kosti na Kost;) trochu jsme poplácali do míče na písku, a procházku se super Kávičkou(nikdo mi nevymluví že v ní nic nebylo:cool: ) mwzitím se krafalo, popilo a tak celkově dobře bylo:roker díky všem co tam byli P.S: fotky nahraju do večera, musim je probrat( je tam parkrat stejná fotka s jinou clonou a uzávěrkou) nebojte unikání fotky budou všechny [upravil dne 15/7/12 16:55 od Moby89] Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Moby lepe to rict nejde byla to parada vikend Citovat
savrill Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Super víkend příště jedem na vodu. :-) Citovat
Luky\307 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Myslím, že vyjádření od Mobyho naprosto dostačující, kdo tam nebyl s náma přišel o neskutečně moc zážitků, srandy a prostě všeho. Na takovýhle super víkendy se jen tak nezapomíná a myslím, že se o tom budeme bavit ještě dost dlouho, minimálně do té doby, dokud nebude další podobný výlet. Sešli jsme se tam v naprosto senzační partě a díky všem, že jsem tam mohl být s Vámi, všichni jste super!! A i za to, že Honzu ode mě jste přijali Zkrátka kdo nebyl, může jen závidět! Bylo to super! Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 fotky hotový http://srazynaqcku.rajce.idnes.cz/Grill_ne_zas_tak_moc_road_show/ Citovat
negrbob Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Fotky nekterych jedincu velmi kvalitni. Skoda ze nebyl cas tak snad nekdy priste. Citovat
Luky\307 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Fotky paráda, důkaz toho, že se víkend opravdu povedl! Citovat
Angelussy Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Děcka jen jedna věc .... děkuju!! jsem ráda, že jsem nakonec jela ... protože o tohle přijít bych tedy rozhodně nechtěla! Nejpovedenější víkend a Moby všechno krásně trefil!! a můj názor na další ? jednoznačně Citovat
Moby89 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 názor na další? to mi připomělo reklamu: složíme se na další:D P.S: samozřejmě pochvala potěší ikdyž není za co, všechno vznikalo kolektivní konzultací [upravil dne 15/7/12 21:06 od Moby89] Citovat
Luky\307 Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Jo, ale Lůca má pravdu, nemít toho vůdce, kterej zavelí a mávne rukou párkrát nad hlavou, by to určitě nešlo! Už by se měl vymýšlet další víkend Citovat
agresssor Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Jo, ale Lůca má pravdu, nemít toho vůdce, kterej zavelí a mávne rukou párkrát nad hlavou, by to určitě nešlo! Už by se měl vymýšlet další víkend Neboj ono to prijde samo :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.