Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mlhovka je už objednána :D pujde dolu :D a ještě chci to brzdový světlo vyměnit :D jenže...já v něm mam ostřikovač a ty na netu nevypadaj, že to tam tomu ostřikovači mají přizpůsobené :)

Odesláno

a disco světla musej vydržet :) nebo jestli máte nějaký nápad :) tak řekněte :) ukažte nějaký levnější :D nejsem bill gates :D jinak budu stříkat brzdový destičky a bubny..:) co říkáte na žlutou? :D

Odesláno

destičky ? :D myslíš třmeny viď ? :) Já je mám natřený Alkytonem odstín žlutá narcisová a vypadá to celkem pěkně :) ...Co to je, levně ? originál světla z faceliftu se dají sehnat klidně i do litru ;)

Na ty brzdy použij buď Alkyton nebo Hammerrite :) Stačí malá plechovička ;)

Odesláno

Na třmeny stačí i obyč sprej :) Měl jsem obyč červenej a teď mám žlutej a drží, jak přilepený i v zimě :D A když to jedu provětrat na kopec, tak se to hřeje celkem dost a všechno drží :)

Jinak lišty chválím..hned to vypadá líp :)

Odesláno

díky :) koukal jsem že má starline chlazený kotouče a celkem hezoučký za pár korun :) prej jsou dost kvalitní říkal kámoš :) tak nad nimi přemýšlím :)

Odesláno

Starline a brzdový komponenty? Nikdy...už jedině Ate...po tom, co se mi od Starline dvakrát zkroutil kotouč na jednom autě... už nikdy bych takovou hloupost neudělal :) Co se týče brzd, tak radši pošetři :)

Odesláno

právě tyhle jsou sportovní, chlazený takže by měly něco vydržet ale ok jak říkáte:) zatim tam necham co tam je :) a cota žlutá na ty brzdy? :) co si o ní myslíte? mam ji dát? :)

Odesláno

Ale pořád je to Starline, od nich ber jen věci, který Tě v tom autě nemůžou zabít :):D

Žlutý brzdy dej, bude to vypadat pěkně :) ale nedával bych nějákou řvavou ale tlumenější, lehce do oranžova :)

Třeba RAL 1007 ...nebo bych dal i červenou :) RAL 3020 nebo 3000 :)

Odesláno

to už extra neovlivním přesně jaká bude :D použžiju to ze zbytků kámošovi garáže :D zítra jedu koupit klipsny na ty lišty :) pár mi jich tam chybí a lepit to nechci ¨:) stejně je časem vyhodim a vyrovná se to aby tam lišty nebyly :)

Odesláno

tak jsem si dnes vydělal krásný 4 tisíce...:/ pitomec jsem zapomněl, že je čištění vozovky a tak mi ho odvezli na dopravák a zpátky zhruba za 4 tisíce :/

Odesláno

ahojky :) tak jsem dnes vyndal celý budíky a povyměnoval jsem v nich žárovičky :) jedna vyjde na 7 kč a balíček po 10 67,- tak jsemjich 6 vyměnil no :D ale rozebrat se mi je nepodařilo chtěl jsem zjistil zda by šly vyměnit nějak jednoduše ty ciferníkyn no..:) jinak prosimvás jak to vidíte se značkou SRL(sport racing league) potřebuju tlumiče nabízej mi 1 za 600,- cca jsou polský a co jsem četl tak jsou měkčí ale zase jsou pěkně kvalitní...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...