Antyka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Poradí mi někdo? Po jízdě /cca 30km/ při otáčkách kolem 3000 , když se motor pořádně ohřeje, mi teplota ukazuje mezi 110-120 st.C. Děje se to, když například přijedu do města na semafory a popojíždím. Ale jen po tom pořádném zahřátí - přehřátí motoru. Normálně po městě, když mám tak 2000-2500 ot., tak nic. Nejprve mi v servisu Peugeot řekli, že to byla přechodná závada, a že nic nenašli, že chlazení funguje. Po opakované události tohoto typu jsem znovu dala auto do servisu, teď mi zase tvrdí, že dali na motor jejich teplotní čidla, a že když je u nich na teploměru 95 st.C, tak se začne točit větrák -funguje, ale mě prý budík ukazuje mezi 110-120 st.C.Pry zkoušeli dát i nové čidlo, ale ukazuje to pořád stejně. Pry by museli vyměnit celou součástku u budíku i s tachometrem, a to za 14.000,-Kč. Mám z nich pocit, že to berou metodou pokusu a omylu. Mě se opravdu nechce vyhodit 14.000,- oknem. Auto je z r.2001. Citovat
tibor Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Ja by som skusil iny servis. Z laickeho pohladu by som este pouvazoval ci to neni termostatom, ale jak pises, lajky to beru aj v tvojom servise. Citovat
Antyka Odesláno 20. květen 2005 Autor Odesláno 20. květen 2005 No jo, dali to na počítač předtím a termostat je taky bez závad.A to je AUTORIZOVANÝ SERVIS Peugeot. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Antyka No jo, dali to na počítač předtím a termostat je taky bez závad.A to je AUTORIZOVANÝ SERVIS Peugeot. nevim, ale zrovna kvuli termostatu neni potreba pripojovat na pocitac, to se da zjistit pohmatem ja bych s tim sel do nejake autodilny, nepripada mi to jako velka zavada, pokud ten teplomer neukazuje teda spravne a nemelo by to tolik stat (14 tisic za to je pul myho auta) podle vseho by bylo dobre vyzkouset to s jinou pristrojovkou (ktera by se mela nechat splasit na vrakaci), nebo udelat diagnostiku a tyhle hodnoty vycucnout z jednotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.