Tomi Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Ahoj,.. shaním kožené sedačka do Peugeotu COUPE. prosím kdyby někdo něděl kde bych je mohl sehnat dejte mi prosím vědět.. Např. z bouračky, dovoz a nebo výměna za obič a zb. doplatím. a ještě křidýlko na kufr... to samé...Díky moc Citovat
Neon Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Hele, jenom takovej TIP: viděl jsem 406 coupe a měla hlinikový křídlo. Vůbec nejsem přítel hlíny, ale tomu coupéčku to fakt šiklo - a kdyby jsi ho koupil černý...no, to by nemuselo bejt špatný. Citovat
Tomi Odesláno 22. květen 2005 Autor Odesláno 22. květen 2005 PORADTE MI!!! Sedacky jsem uz sehnal, a dokonce mam na vyber mezi cernou a cervenou kuzi..... ktera by se do cerveneho auta hodila vic? jinak k tomu kridlu...docela verim,.. i sem ho dokonce skousel na kufr dat... ale furt vaham aby to nebylo moc!! Citovat
Tornado Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Urcite cerny sedacky se k tve cervene hodi vic. Muj nazor... Citovat
pato406 Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Tomi, ja by som na Tvojom mieste uprednostnil tie cervene - je to taka troska exkluzivitka. Na tie cierne mi daj kontakt - budu pasovat do mojho zlteho diabla Pato Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Já bych šel raději do těch černejch - kor jestli máš černej interier... A toho křídla bych se nebál - fakt se to na to coupátko hodí!!! Citovat
kveton Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 ja bych se priklanel taky k tem cervenejm. cerveny auto a cervena kuze je fakt luxus a vypada skvele. nedavnoo jsem mel to poteseni oskouset 406 coupe sice cerny ale s cervenou kusi a fakt nadhera! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.