Kubajz.B Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Ja taky maturuji ze 6 předmětů, ale je to jen 105 otázek, tak to docela ještě jde. Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Tak to vám teda nezávidim Já maturuju celkem z 5ti předmětů..z toho je jeden praktická a druhá matika a obě mám za sebou takže ve středu mě čekají už jen 3 A otázek mám cirka 70 [upravil dne 27/5/12 22:48 od FiFa_cze] Citovat
Kubajz.B Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Fifa: tak to ti závidím, tak to bude pohodička ne? ... 150 je pěkná nálož, ale tak to se podá ne? :-) Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Pohodička? no jak se to vezme Já maturuju z Deskriptivní geometrie a tam prostě buď víš a nebo nevíš nevim jak bych obkecával rýsování viditelnosti záseku dvou rovinných útvarů nebo eliptický řez kuželu.. Citovat
Tom_206 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 150 otázek - Právo, Veřejná správa, Daňový a sociální systém, IT... Je to mazec... Tyhle matematicko kdovíjaký předměty jdou mimo mě, místo matiky jsem si radši dal němčinu... Edit: 70 otázek bych bral... Na to, že v úterý maturuju a furt neumím cirka 60 otázek... ... Závidím Těm, co to mají už za sebou [upravil dne 27/5/12 23:00 od Tom_206] Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Jo tak to máš taky vyloženě pohodu Ale jako jo něják to tam prostě musime ukecat..když sem měl doučko s tim našim zkoušejicim, tak z těch rysů byl víc vedle než my takže něják to pude Citovat
Tom_206 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Já ti dám pohodu ... U matury mám jako zkoušejícícho na 2 předměty svýho třídního a ten za celou svojí kariéru nenechal nikoho u matury rupnout Tak snad nebudu první Něják se to hold vošéfuje [upravil dne 27/5/12 23:06 od Tom_206] Citovat
Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 To si ještě pamatuji. Narýsovat průnik dvou jehlanů, to mi šlo. Nebo sestrojit takovou elipsu, taky zajimave na popsani. :-) Citovat
pipistrel Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 tak clovek si chce precitat o aute a tu sa tristvrte vlakna prebera maturita Citovat
Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Tak dneska sem pěkně nasra*ej. Bubliny co se mi udělaly ve folii na haupně v tom záhybu nejsou kvůli tomu že by ta folie nelepila. Ale s kámošem jsme to udělali asi moc rychle a ta folie nestačila do toho záhybu přilnout,takže pak ty bubliny,to bylo jak byla napnutá. Tu stranu sem znova nemohl sloupnout,protože folie byla ořízlá akorát a až by se zcvrkla,bůhví jak by byla krátká. Prostě sem vzal koberčák a ty bubliny sem musel podélně rozříznout.Folie si sedla,ale je tam tak 2mm podélná stříbrná lajna jak prosvítá lak. Ach jo,fakt mě to totálně ser*. Uřízl sem ze zbytků folie 3 mm proužky a ty spáry aspoň přelepil,ale když se na to kouká z blízka tak je to fakt bastl. :( Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Pěkný pug ;-) jinak až koupíš new světla tak ty tvoje si rezervuju Citovat
Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Děkuji. Ty zadní? Dobrá,budu s tebou počítat [upravil dne 28/5/12 20:59 od Kubajz.B] Citovat
Kubajz.B Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Tak nějaké aktualitky. Jelikož už sem vydělávající, tak úpravy se zas začnou ubírat kupředu. Teď mne momentálně finančně vyčerpala výměna zadní nápravy za 6500kč. Jinak úpravy žádné, akorát že carbon folie je dole, protože ty bubliny v záhybech na kapotě byly opravdu velké. Takže tady je přehled co bych chtěl udělat. 1. Hodit na kapotu jen ten kožený potah. 2. Devil eyes s černým zabarvením 3. Jiné zadní lampy, nejlépe nějaké černé provedení s LEDkama 4. Zatmavení zadních oken 5. Chip 6. Nějaké hezké 15\'\' kola + snížení Tak uvidim jak mi to půjde od ruky Citovat
Kubajz.B Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Chtel bych se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s tim radoby kozenym potahem kapoty v zime. Bohuzel nemuzu dat auto do garaze, tak pres zimu trpi venku. Nebude to nejak hodne vadit tomu potahu? Dekuju Citovat
Andreww Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Zkušenost s tím nemám, ale předpokládám, že ten potah bude vyžadovat hodně péče, aby to ta kůže vydržela Nějaké impregnace a tak Jen tak koukám na ty fotky tvého auta...ty jsi nalepil tu carbon folii na tu pomuchlanou kapotu, nebo se mi to zdá? Citovat
Kubajz.B Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 To je mi jasne. Mozna na ni pres noc budu davat nejaky igelit aby na ni nenamrznuly snih. Vidis dobre, nalepil. Ale v tom miste to drzelo dobre. Kazdopadne folie uz je dole. Byl sem v servisu a tam se jim do toho vyklepani moc ocividne nechtelo a doma to zaplacavat kitem se mi nechce. Hodim tam ten potah, ten tu prohluben neobepne,ale pujde rovne pres ni. Aspon doufam. Proc se ptas? :-) Citovat
Andreww Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Jen, že mi to příjde celkem škoda. Stříbrných 206 jezdí dost, takže nebude problém sehnat zachovalou kapotu, pokud tuto nechceš opravovat Citovat
Kubajz.B Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 No byl sem už nespočetně krát na vrakovištích a nepoškozené kapoty na 206tky jsou nedostatkové zboží, zvlášť stříbrné. [upravil dne 15/12/12 17:47 od Kubajz.B] [upravil dne 15/12/12 17:50 od Kubajz.B] Citovat
Kubajz.B Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 Nevěděl by jste někdo o nějaké? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.