Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

JJ je i s tím plastem... nebo se to tak dá většinou i koupit :) Jen pokud máš jeden airbag, bude to chtít asi dokoupit jednotku pro 2 ;)

[upravil dne 2/7/12 19:41 od Tom_206]

Odesláno

Já mám dva... ale nebyly tam a místo spolujezdcova je tam takovej šedej plast... stejnej jak od bagu, ale v takový divný barvě a bez bagu,... a já nevím jak ho vyndat a nandat tam ten s bagem...:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Prosím, potřeboval bych radu... Když mám auto studený, tak mi padají otáčky... Při dojezdech... Někdy se zastaví na caa 400/min a pomalu spadnou až auto chcípne... Jindy je to rychlý... Tenhle problém mizí, jakmile se auto ohřeje... I když už se mi taky jednou dvakrát stalo, že to chcíplo i za tepla, ale to se dá možná přiřknout špatnýmu benzínu...

Nevíte co s tím? Hledal jsem na netu a našel jsem různý závady, ale nikde řešení... Lambda sonda, krokovej motorek, ukostření atd.

Poraďte prosím...:) Děkujuuu

Odesláno

Nejjednodušší je vzít to na diagnostiku ;) podle live hodnot se na to přijde, popřípadě tam bude vyhozená chyba.... druhá možnost je jít a vyměnit krokáč a pak pokračovat...

Jinak krokáč se dá sehnat za cca 700 i s poštou ;) mrkni na Autodíly Hlubina. Mám od nich krokáč a OK, akorát je to nějáká no name china ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak... Bylo to krokáčem, tak jsem ho rozepral, trochu si s ním hrál promazal vyčistil... A... Brrrrrm brrrrrm... Naprosto bez problémů...:) A aby toho nebylo málo, přidám pár fotek, jako, že se neflákám... :)))

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem musel menit vstrik..:D dekuju pokymu za bleskovou domluvu, protoze bez nej bych vystavilmasi celou penezenku..:) jinak pugik stale spolehlive jezdi a trha asfalt..:D upnu sem zas nejaky novy fotky jakmile budu mit chvilku casu..:)

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj ahoj!

Dlouho jsem tu nebyl, ale ted mam trochu duvod..:) Pug porad zije, akorat jsem ho daroval pritelkyni..:)

No je to asi 14 dni, co jsme rano jeli do prace (ona se mnou) ja za ni svym "novym" autem a kamerou jsem tak trochu natocil jak ji na cervenou v krozovatce nabral jeden de.il na predek.. Nic peknyho.. Ted mam ale uz nejvyssi cas zacit s nim neco delat..

Prilozil jsem nejaky fotky jak to vlastne vypada... A ted k jadru veci.. Rad bych sehnal nahradni dily tady na klubu, pokud by to slo.. Primarne budu potrebovat kapotu, naraznik a nejaky plasty kolem narazniku, predni svetla a mozna i mlhovky.. Takze kdyby nekdo mel nejaky tyhle veci k diapozici, mohli byste mi prosim napsat mail na luky.god@seznam.cz ..? Moc dekuju vsem..

Snad to zvladnu dat dohromady.. Kdyby ne, bude k dispozici celej na ND.. Ale to bych rad jako posledni moznost...:)

post-38284-0-42577700-1416604377_thumb.j

post-38284-0-86982700-1416604386_thumb.j

post-38284-0-26299500-1416604396_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...