Tom_206 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 JJ je i s tím plastem... nebo se to tak dá většinou i koupit Jen pokud máš jeden airbag, bude to chtít asi dokoupit jednotku pro 2 [upravil dne 2/7/12 19:41 od Tom_206] Citovat
lukygod Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 Já mám dva... ale nebyly tam a místo spolujezdcova je tam takovej šedej plast... stejnej jak od bagu, ale v takový divný barvě a bez bagu,... a já nevím jak ho vyndat a nandat tam ten s bagem... Citovat
lukygod Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Prosím, potřeboval bych radu... Když mám auto studený, tak mi padají otáčky... Při dojezdech... Někdy se zastaví na caa 400/min a pomalu spadnou až auto chcípne... Jindy je to rychlý... Tenhle problém mizí, jakmile se auto ohřeje... I když už se mi taky jednou dvakrát stalo, že to chcíplo i za tepla, ale to se dá možná přiřknout špatnýmu benzínu... Nevíte co s tím? Hledal jsem na netu a našel jsem různý závady, ale nikde řešení... Lambda sonda, krokovej motorek, ukostření atd. Poraďte prosím... Děkujuuu Citovat
lukygod Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Uáááááá... Jak přijít na to, co to může být? Klapku jsem čistil... Citovat
Tom_206 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Nejjednodušší je vzít to na diagnostiku podle live hodnot se na to přijde, popřípadě tam bude vyhozená chyba.... druhá možnost je jít a vyměnit krokáč a pak pokračovat... Jinak krokáč se dá sehnat za cca 700 i s poštou mrkni na Autodíly Hlubina. Mám od nich krokáč a OK, akorát je to nějáká no name china Citovat
lukygod Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Mně je ale divný, že by byl problém s krokáčem jen když je to studený a za tepla ne... Citovat
Tom_206 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 sežeň někoho z klubu s diag a uvidíš U mě to dělalo taky jen za studena, potom i když byl motor teplej ... Citovat
lukygod Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Tak... Bylo to krokáčem, tak jsem ho rozepral, trochu si s ním hrál promazal vyčistil... A... Brrrrrm brrrrrm... Naprosto bez problémů... A aby toho nebylo málo, přidám pár fotek, jako, že se neflákám... )) Citovat
lukygod Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 A teď jsou na řadě destičky a čepy řízení.... Časem snižení předku a dál uvidím... Citovat
safi1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ale joo pekna to 206 tie kolesa spravily vela vyzera to super Citovat
aRJay Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ty kola jsou fakt super! Možná to bude znít dost lamácky, ale to asi nedrží na jedné matce co? Jako to používají formule Citovat
lukygod Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Nene.. drzi to klasicky na 4 sroubech.. na rom je poklicka na ni je ta velika matka a v tom je jakoby jeste bezpecnostni stred.. Citovat
lukygod Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Tak jsem musel menit vstrik.. dekuju pokymu za bleskovou domluvu, protoze bez nej bych vystavilmasi celou penezenku.. jinak pugik stale spolehlive jezdi a trha asfalt.. upnu sem zas nejaky novy fotky jakmile budu mit chvilku casu.. Citovat
lukygod Odesláno 21. listopad 2014 Autor Odesláno 21. listopad 2014 Ahoj ahoj! Dlouho jsem tu nebyl, ale ted mam trochu duvod.. Pug porad zije, akorat jsem ho daroval pritelkyni.. No je to asi 14 dni, co jsme rano jeli do prace (ona se mnou) ja za ni svym "novym" autem a kamerou jsem tak trochu natocil jak ji na cervenou v krozovatce nabral jeden de.il na predek.. Nic peknyho.. Ted mam ale uz nejvyssi cas zacit s nim neco delat.. Prilozil jsem nejaky fotky jak to vlastne vypada... A ted k jadru veci.. Rad bych sehnal nahradni dily tady na klubu, pokud by to slo.. Primarne budu potrebovat kapotu, naraznik a nejaky plasty kolem narazniku, predni svetla a mozna i mlhovky.. Takze kdyby nekdo mel nejaky tyhle veci k diapozici, mohli byste mi prosim napsat mail na luky.god@seznam.cz ..? Moc dekuju vsem.. Snad to zvladnu dat dohromady.. Kdyby ne, bude k dispozici celej na ND.. Ale to bych rad jako posledni moznost... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.