Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud by ho někdo půjčil, jsem ochotnej ho rozmnožovat ;-) materiál doma na to mám...(měl jsem ho na 205 dimma, bohužel jsem koupil matroš a pak se to s poskytovatelem kopyt po*ralo)

Odesláno

Bylo by strašný práce s vyrobenim zrdcadloveho kopirovaciho zařízení, nebo spíš dráhy materiál kvůli jednomu kitu,jinak abys udělal aspoň jednu stranu tak jak ma být na to si troufnes?, největší prusvich ale budou narazniky, to bys musela udelat jen pulka, a nejako to k tomu dokopirovat, nemusí to vyjít. Práce v nivec;) jinak kdyby by se slozilo více lidí na ten z anglie tak mám doma materiál na 1sadu forem a1 sadu kitu....

Odesláno

Maxina je krásná, ale kolik lidí odsoudí své auto (ať už S16 nebo klidně 1.1) k tomu, že s tím nebude moct na silnici?

Kdyby to bylo tak jednoduché zlegalizovat, tak už s maxinou dávno jezdím... těch cca 20000,- bych za ten kit obětoval. Ale v téhle pos*ané republice to nemá cenu... jinak už by jich tu asi pár jezdilo, nemyslíš?

[upravil dne 17.5.2012 19:00 od jiri106xs]

Odesláno

Vždy se to necha nejako obejit ale sranda to není, kdyby to bylo z nějakýho abs plastu nebo jak se to jmenuje by byla jiná, laminat ma špatnou deformací dělá ostře a velké kusy, ale to bych kecal nevím přesně proč Ho neschvaluji,... No law nějaký trik na to je do kazdyho dílů se nechá zalaminovat tu atestaci z rámečků na spz, a při silniční kontrole nesmějí akorát být ostře rohy a nesmějí kola koukat ven ne?

Odesláno

U osobního automobilu nesmíš měnit rozměry, uvedené v TP, což tímhle měníš a to dost zásadně... Muselo by se to udělat jako \"přestavba\", tudíž by auto muselo do zkušebny apod., což stojí nehoráznou spoustu peněz. A navíc si myslím, že šance na úspěch je stejně mizivá...

Odesláno

taky sem slyšel o tich štítkách z spz,ale nevim jak to funguje v praxi.A policie má náhled do velkýho techničáku přez počítač při běžný silniční kontrole aby si zkontrolovali ty rozměry?

Odesláno

Jednoduše, ten techničák kterej máš ty doma v šuplíku maj bohuzel skopirovanej ouřadové v tvým městě (okrese) a k tomu samímu maj i přístup dopraváci přes počítač v autě :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...