Dutch_CZ Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Dnes jsem si vsiml, ze ikdyz je na stropu nad zadnima sedackama svetylko s prepinanim na rozsviceni pri otevrenych dverich, tak nefunguje a ve dverich nejsou kontakty, na karoserii jsou cerne kulate samolepky /zaslepky/. Je to takhle origo, nebo nejaka neodborna prasarna ? Na co by bylo zadni svetylko kdyz se nezapne pri otevreni zadnich dveri.... Diky Dutch Citovat
Andreww Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Předpokládám, že to je stejné i u hatchbacku. Obě světla se prostě rozsvítí jen při otevření předních dveří. Vzadu nejsou dveřní spínače Citovat
Charles Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 taky bych to tak viděl ale jestly chceš spínače mam doma tak si to mužeš předělat Citovat
Dutch_CZ Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Divny je, ze mi to zadni svetylko ani pri otevreni prednich dveri nesviti. /pri trvalem zapnuti sviti, takze je zarovka OK/ Taky mam na alarmu funkci rearm - kdyz se po otevreni dalkacem do 1 minuty neotevrou dvere, tak se auto znovu zamkne, coz je blby, kdyz clovek jde dozadu pripoutat dite do sedacky, klice da vedle nej na sedacku, zavre dvere a auto se zamkne..... ..nehlede na to ze kdyz to nekdo bude vykradat zadnima dverma, tak to tim padem alarm nepozna a nemuze spustit poplach. Citovat
jéřa Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 alarm je myslim zapojenej na motůrky od centrálu, takže by se měl spustit Citovat
Dutch_CZ Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Já ho tam mam dodelavanej, takze jelikoz se mi pri otevreni pouze zadnich dveri \"rearmne\", tak o nich nevi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.