Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se teda změnil hned. Záleží taky, co jsi od toho čekal. Zvuk závodního speciálu to neudělá :D Jestli chceš, tak zítra udělám video, jakej zvuk mám já. Jakej máš obsah?

Odesláno

joo jasne nečekal sem nic velkyho ale tak aspon trosku ..jako je to trosku slyset kdyz stolis za autem. tak to trosku jo ale preba pri jizde se mi zda ze vubec..:( joo udelej video díík..:)

Odesláno

Od Ulteru žádný extra zvuk nečekej. Pokud chceš trochu pomoci průchodu plynů a zároveň zvuku, tak pryč s katem. :) Samozřejmě ale počítej s tím, že na technickou ho tam zase budeš muset dát...

Odesláno

Omlouvám se, ale nebyl jsem do neděle pořádně doma a dnes jsem měl plno práce a nechtěl jsem před barákem dělat bordel, tak zatím nenatočeno. Mám jen zvukovou stopu z mobilu, ale to je nic moc. Pokusím se co nejdřív natočit video.

Odesláno

Pěkný, docela tichůčký, ale příjemnej zvuk na malej motůrek akorát:super Možná by nebylo zlý, kdyby někdo založil topick na zvuky výfuků, kde by se dalo porovnávat:D

Odesláno

ja mam 1.4i 55kw a vejfuk od ulter sport sem mel taky zvuk nic extra ae nebyl spatny, ted tam mam vejfuk supersprint a ten dela krasnej randal muzu doporucit

sorry ae muj mikrofon v telefonu je mrtka:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...