Tom_206 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Zdravím, chtěl jsem nainstalovat na auto stavák ale nešel nám vyndal přední tlumič - cca centimetr zůstával v vrchni části těhlice? ... Všechno bylo povolené. Napadlo nás i povolit a vyndat spodní čep ale to se nedařilo vyndat Jde o Peugeot 206 1.1 r.v. 1999 Proto se ptám, jak vyndat přední tlumiče... Předem díky Citovat
mxmen Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 musíš vyndat ze spodního čepu nebo stáhnout pero stahovákem aby se tlumič zkrátil Citovat
Tom_206 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 Úplně stupidní otázka, ale jak vyrazím ten čep ? zkoušeli jsme ho vymlátit ven a tý potvoře se nechtělo ... Přeci jen se mi nechce shánět stahovák na pružiny a nebo to něják amatérsky stahovat kurtama apod Citovat
Sagic Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Dá se vybouchat, vysadit páčením anebo jsou na to stahováky.. Citovat
Valys-M Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Ahoj, co si myslíte o značce SRL? (super racing league) zatím co jsem našel v recenzích tak si lidi nestěžují, jen že to vyrábí poláci, je to měkčí a kvalita je prý dost dobrá. Potřebuju dát dopředu tlumiče a za ty prachy bych po nich chtěl sáhnout. co myslíte? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.