Návštěvník Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 No, ja bych to videl tak 14:00 az 15:00 prijezd, cca od 16:00 sprinty a az se odjedou(coz si myslim, ze bude rychle), tak slalom a podle nalady nejaky pekny posezeni v Pizzerce nebo ve Vinarne(takze si privezte strizlivej doprovod ) [Editován dne 21/5/05 Fr@nkie] Citovat
Návštěvník Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Napsán autorem komisar nevím nevím protože o tomhle víkendu jak to máte naplánovaný ,budu opět sloužit sice jen do 14 hodin tak uvidím že bych se zajel podívat za váma,sice je to 80km ale ujde to.Ještě uvidím ale nic neslibuji. Njn, z Budejek je to streka... ale kdybys mel chut, jsi vitan Citovat
voštík Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 nechci bejt urypanej, ale nezda se vam, ze vzdalenosti mensi jak 150km mam smysl resit? Jeste nedavno, kdyz byl sraz ve Fulneku (ono je to uz vlastne davno ) byl nejvzdalenejsi ucastnik az nekde od Ashe asi tak 450-500km a jel 2.0 benal V porovnanim s timto se mi zda reseni 80km jako strasna malichernost. Citovat
Návštěvník Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 To je znacne individualni. Ne kazdej muze jen tak vyspulit 2000,- za benzin. Citovat
Proky Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 já ještě nic neslibuju mám to asi 85km což by se nějak udělalo, ale nevim jak mi to vyjdeč časově. Ten den a čas by teda platil 25.6. a nějak od těch 14. Nějaké info bych uvítal buď ICQ 312-182-528 nebo mail: mp.proky@seznam.cz Díky Citovat
Návštěvník Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem Proky já ještě nic neslibuju mám to asi 85km což by se nějak udělalo, ale nevim jak mi to vyjdeč časově. Ten den a čas by teda platil 25.6. a nějak od těch 14. Nějaké info bych uvítal buď ICQ 312-182-528 nebo mail: mp.proky@seznam.cz Díky Vse podstatny je tady na tom foru, ale jeste udelam nejaky uceleny prehled. [Editován dne 22/5/05 Fr@nkie] Citovat
voštík Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem komisar to jo máš pravdu už vidím jak budeš makat 8 hodin po práci urvanej sedneš do auta a jedeš 80 km na sraz večer zpátky a v neděli ráno vstávat zase do roboty No nejsi sam kdo dela kazdej den, ale asi jsi jeden z mala kteri delaj kazdej den jen 8hodin. Mam takovej zajimavej sebevrazednej rekord : 36 hodin vkuse prace, ktera spociva mj. i v rizeni a pomerne tezke fyzicke prace.... Ke konci uz jsem byl jak Otik z Vesnicky. Pravda, pak jsem celej den prospal závidím lidem co makají po-pá a víkend vegetí na chatě či doma Ja ani ne - je to strasnej stereotyp, ale ta chata - to by se mi libilo kazdej den .Já mám volný víkend 1x za měsíc:) jo ja taky, a jeste k tomu ne v kuse ale jednou sobota, jednou nedele No je jasny, ze na tyhlety veci ma vliv spousta jinejch okolnosti, takze pokud ja se dostanu, tak te tam rad uvidim -> Citovat
Bohouš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Tak jsem si datum zapsal do kalendáře, takže pokud se nestane něco nepředvídatelnýho, tak dorazím. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Napsán autorem Proky já ještě nic neslibuju mám to asi 85km což by se nějak udělalo, ale nevim jak mi to vyjdeč časově. Ten den a čas by teda platil 25.6. a nějak od těch 14. Nějaké info bych uvítal buď ICQ 312-182-528 nebo mail: mp.proky@seznam.cz Díky Vse podstatny je tady na tom foru, ale jeste udelam nejaky uceleny prehled. [Editován dne 22/5/05 Fr@nkie] Takze sem udelal nahore na strance takovej informacni vejcuc. Kdyby chtel jeste nekdo neco vedet, tak napiste. Citovat
Svik Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Tak prijedu na 100% .Bouzel auto vypada dost bidne tak doufam ze se me nebudete smat:D Citovat
Návštěvník Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem Svik Tak prijedu na 100% .Bouzel auto vypada dost bidne tak doufam ze se me nebudete smat:D Copak se mu prihodilo? Na fotkach vypada slusne. Citovat
DjBoom Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tak jak to vypadá se sprintama Frankie??? Lánov je asi mrtvej tak doufám že alespoň ta šumava vyjde Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem DjBoom Tak jak to vypadá se sprintama Frankie??? Lánov je asi mrtvej tak doufám že alespoň ta šumava vyjde Nooo, chvili to vypadalo, ze do toho vleze prace, ale uz je to zase OK. Paklize nahle neskonam, tak 25.6. na letisti Citovat
voštík Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 no ja doufaaaam a doufaaaaam, ze do toho zaaaaadnaaaa praaaace nevlezeeeee. Proste i kdyby podia padaly a turba litaly vzduchem (ze Jeníku ), tak tam chci jet!!! Ze byste se kdyztak nekdo primluvil u meho sefa at me da volno, plosimplosim Citovat
Proky Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Tak to se mnou vypadá na 98% že bych přijel ale ale ale 2% můžou vše změnit Citovat
voštík Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Ja tak 70%, ale budu delat co budu moct. Si prece nenecham ujit zhoblovat gumy na letisti Citovat
Svik Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 No tech veci bylo vic.Od srnky mam rosekanej predek.A jak sem dal micko tak tam nemuzu mit ani mrizku kvuli dlouhymu sani.Ale hlavne ze to jede [upravil dne 20.6.05 Svik] Citovat
voštík Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Haaaaa, tak ja jeduuuu, ukecal jsem sefa at si taky jeden vikend makne Pro chlupa\\ty: vyhnete se prijezdovym cestam a vubec cele trase Praha - Strakonice. Nebude tam zrovna bezpecno Aby vam neulitly cepice a nespadla trojnozka s mikro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.