Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Šumavský Šumachr - THE END

Recommended Posts

Odesláno

No, ja bych to videl tak 14:00 az 15:00 prijezd, cca od 16:00 sprinty a az se odjedou(coz si myslim, ze bude rychle), tak slalom a podle nalady nejaky pekny posezeni v Pizzerce nebo ve Vinarne(takze si privezte strizlivej doprovod ;))

[Editován dne 21/5/05 Fr@nkie]

Odesláno
Napsán autorem komisar

nevím nevím protože o tomhle víkendu jak to máte naplánovaný ,budu opět sloužit sice jen do 14 hodin tak uvidím že bych se zajel podívat za váma,sice je to 80km ale ujde to.Ještě uvidím ale nic neslibuji.

Njn, z Budejek je to streka... ale kdybys mel chut, jsi vitan :papa

Odesláno

nechci bejt urypanej, ale nezda se vam, ze vzdalenosti mensi jak 150km mam smysl resit?

Jeste nedavno, kdyz byl sraz ve Fulneku (ono je to uz vlastne davno :)) byl nejvzdalenejsi ucastnik az nekde od Ashe :) asi tak 450-500km a jel 2.0 benal ;)

V porovnanim s timto se mi zda reseni 80km jako strasna malichernost.

Odesláno

To je znacne individualni. Ne kazdej muze jen tak vyspulit 2000,- za benzin.

Odesláno

já ještě nic neslibuju mám to asi 85km což by se nějak udělalo, ale nevim jak mi to vyjdeč časově. Ten den a čas by teda platil 25.6. a nějak od těch 14. Nějaké info bych uvítal buď ICQ 312-182-528 nebo mail: mp.proky@seznam.cz Díky

Odesláno
Napsán autorem Proky

já ještě nic neslibuju mám to asi 85km což by se nějak udělalo, ale nevim jak mi to vyjdeč časově. Ten den a čas by teda platil 25.6. a nějak od těch 14. Nějaké info bych uvítal buď ICQ 312-182-528 nebo mail: mp.proky@seznam.cz Díky

Vse podstatny je tady na tom foru, ale jeste udelam nejaky uceleny prehled.

[Editován dne 22/5/05 Fr@nkie]

Odesláno
Napsán autorem komisar

to jo máš pravdu už vidím jak budeš makat 8 hodin po práci urvanej sedneš do auta a jedeš 80 km na sraz večer zpátky a v neděli ráno vstávat zase do roboty

No nejsi sam kdo dela kazdej den, ale asi jsi jeden z mala kteri delaj kazdej den jen 8hodin. Mam takovej zajimavej sebevrazednej rekord : 36 hodin vkuse prace, ktera spociva mj. i v rizeni a pomerne tezke fyzicke prace.... Ke konci uz jsem byl jak Otik z Vesnicky. Pravda, pak jsem celej den prospal :)

závidím lidem co makají po-pá a víkend vegetí na chatě či doma

Ja ani ne - je to strasnej stereotyp, ale ta chata - to by se mi libilo kazdej den

.Já mám volný víkend 1x za měsíc:)
jo ja taky, a jeste k tomu ne v kuse ale jednou sobota, jednou nedele :(

No je jasny, ze na tyhlety veci ma vliv spousta jinejch okolnosti, takze pokud ja se dostanu, tak te tam rad uvidim ->

Odesláno
Napsán autorem Fr@nkie

Napsán autorem Proky

Vse podstatny je tady na tom foru, ale jeste udelam nejaky uceleny prehled.

[Editován dne 22/5/05 Fr@nkie]

Takze sem udelal nahore na strance takovej informacni vejcuc. Kdyby chtel jeste nekdo neco vedet, tak napiste.

Odesláno
Napsán autorem Svik

Tak prijedu na 100% :).Bouzel auto vypada dost bidne tak doufam ze se me nebudete smat:D

Copak se mu prihodilo? Na fotkach vypada slusne.

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Tak jak to vypadá se sprintama Frankie???

Lánov je asi mrtvej tak doufám že alespoň ta šumava vyjde :(

Nooo, chvili to vypadalo, ze do toho vleze prace, ale uz je to zase OK.

Paklize nahle neskonam, tak 25.6. na letisti :papa

Odesláno

no ja doufaaaam a doufaaaaam, ze do toho zaaaaadnaaaa praaaace nevlezeeeee.

Proste i kdyby podia padaly a turba litaly vzduchem (ze Jeníku :)), tak tam chci jet!!!

Ze byste se kdyztak nekdo primluvil u meho sefa at me da volno, plosimplosim

Odesláno

No tech veci bylo vic.Od srnky mam rosekanej predek.A jak sem dal micko tak tam nemuzu mit ani mrizku kvuli dlouhymu sani.Ale hlavne ze to jede :D

[upravil dne 20.6.05 Svik]

Odesláno

Haaaaa, tak ja jeduuuu, ukecal jsem sefa at si taky jeden vikend makne :D

Pro chlupa\\ty: vyhnete se prijezdovym cestam a vubec cele trase

Praha - Strakonice. Nebude tam zrovna bezpecno :) Aby vam neulitly cepice a nespadla trojnozka s mikro :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...