Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte vsichni. Zanedlouho bude kamarad slavit 40tky. Vzdy, kdyz se jako parta sejdeme, vymyslime nejake hry. Za posledni lete je to furt same, tak bych to rad obmenil. Nejak me nic nenapada a tak jsem se rozhodl, pozadat vas. Verim tomu, ze to do budoucna nepomuze jen mne, ale budeme z toho cerpat vsichni. Slavit budeme na zahrade, v pripade spatneho pocasi uvnitr chalupy. Budu rad za vase tipy. :papa

Odesláno
Na jak dlouho? Na rok? :D

No, rok je dlho aj s vlastnou, nie to ešte s cudzou... :D

:D :D :D :D :D :D

Odesláno

Ja som zvykuty napriklad na petang (nie petting :D:D:D:D) a kazdy musi doniest cosi do tomboly ako ceny pre vitazov ( samozrejme ze najvacsiu hovadinu co doma najde a pekne zabali....)

Odesláno

Toaletny papier, cele 10ks balenie pekne omotat do baliaceho papiera.

Segre som to raz dal na vianoce a celkom spokojna bola ze na intraku nemuseli kupovat sracak :D

Odesláno

My sme raz hrali na stanovacke taku hru ze sme si nakreslili na velky papier cestu domov po mestach bolo to Zemplinska sirava - az do Zvolena cca 10 miest. Pri kazde mesto sme napisali dve cisla z kocky a hadzali sme kto sa trafil ten sa posunul a kdo sa netrafil ten musel vypit poldeci. Ja som neprisiel ani do polky cesty:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...