Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarek všem 106kařům,

řeším klasickej problém s lemama (jsou lehce odchlíplé):myslim a našel sem na netu ty malé bílé klipy na přidělání blatníků. Tak se ptám, čistě teoreticky, když opatrně odstraním lemy nacvakám do nich nový klipy, půjdou zase nahodit na auto? Nebo je většinou problém v uchycení toho klipu a né v klipu samotném? :nevim Kupovat nový lemy se mi zdá zbytečné, moje nijak poškozené nejsou, jen nedrží přilepené těsně na kastli, což me docela se.e:bacha

Dík za rady, nebo případně i zkušenosti s montáží/demontáží;)

Odesláno

Lemy se nepřidělávaj malýma bílejma klipama, ale takovejma kruhovejma závlačkama o velikosti zhruba kovový koruny. Z vnitřku \"auta\" to zajistí plastovej kolík lemu prostrčenej skrz kastli.

[upravil dne 5.4.12 18:12 od kujon106]

Odesláno

Těmahle čudlama se to chytá jen na pár místech, já je tam kupříkladu nemám už vůbec. Jak sem psal výše, do kastle přijdou plastový kolíky, který se zaijstěj kovovou \"objímkou\" s podložkou. Přesně tímto:

6bcc3d184018479.jpg

Odesláno

Nevidím to jinak, než, že se zítra mrknu pod blatník... už mě nebaví, že vypadám jak idiot jen proto, že se mi tam ještě nechtělo mrknout:D U těch blatníků mám asi už po Tvojí radě jasno, ale prahy se mi zdají ještě horší, jelikož to vypadá, že jsou jakoby ze dvou kusů..vypadá to jakoby tam byla vnitřní výztuž, a pak teprve ten práh...a potíž je v tom, že ta netěsnost je mezi... tj. ta vnitřní část prahu na karoserii drží dobře ale ta vnější je odchlíplá... Budu se na to muset mrknout:bacha

Odesláno

To Kujon: Jinak moc dík za cenné rady, s blížícím se pěkným počasím začnu řešit prasečiny po minulém majiteli, takže Tě asi budu se stupidníma otázkama otravovat často!;)

Odesláno

Jen to ne :) Ne, v pohodě, klidně se ptej. Prahy se přidělávají těma bílejma nesmyslama co si postoval, akorát v tomhle případě mají ještě vytahovací hlavičku, která doléhá na jejich packy a po zatažení je uvnitř kastle mírně roztáhne. Těžko se to popisuje.

6120f2184981463.jpg

[upravil dne 15.4.12 01:45 od kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...