odee Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Zdarek všem 106kařům, řeším klasickej problém s lemama (jsou lehce odchlíplé) a našel sem na netu ty malé bílé klipy na přidělání blatníků. Tak se ptám, čistě teoreticky, když opatrně odstraním lemy nacvakám do nich nový klipy, půjdou zase nahodit na auto? Nebo je většinou problém v uchycení toho klipu a né v klipu samotném? Kupovat nový lemy se mi zdá zbytečné, moje nijak poškozené nejsou, jen nedrží přilepené těsně na kastli, což me docela se.e:bacha Dík za rady, nebo případně i zkušenosti s montáží/demontáží Citovat
kujon106 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Lemy se nepřidělávaj malýma bílejma klipama, ale takovejma kruhovejma závlačkama o velikosti zhruba kovový koruny. Z vnitřku \"auta\" to zajistí plastovej kolík lemu prostrčenej skrz kastli. [upravil dne 5.4.12 18:12 od kujon106] Citovat
odee Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 http://www.106parts.com/s2/page1.php?area2=3&sitepage=7&area3=3&area4=66∂=7713 Tohle by podle mě měli být ty malý pi.ovinky, kterýma se to přichytí, nebo ne? Jinak, má někdo zkušenost s lepením lepidlem? Moc se mi do toho lepidla jít nechce, tak pokud má někdo osvěčené nějaké lepidlo, kterým to drží dobře a dlouhodobě, tak si nechám rád poradit. Citovat
kujon106 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Těmahle čudlama se to chytá jen na pár místech, já je tam kupříkladu nemám už vůbec. Jak sem psal výše, do kastle přijdou plastový kolíky, který se zaijstěj kovovou \"objímkou\" s podložkou. Přesně tímto: Citovat
odee Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 to Kujon: http://www.106parts.com/s2/page1.php?area2=3&sitepage=7&area3=3&area4=66∂=7718 takovejhle plastovej kolík? Jde mi o to, že sem to zatim moc nezkoumal, takže vůbec netuším, jakej je tam system toho upevnění Citovat
kujon106 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Ne! :-) Žádnej plastovej kolík nepotřebuje, potřebuješ jen ty objímky. Plastový kolíky jsou v jednom kuse v tom lemu Citovat
odee Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 Nevidím to jinak, než, že se zítra mrknu pod blatník... už mě nebaví, že vypadám jak idiot jen proto, že se mi tam ještě nechtělo mrknout:D U těch blatníků mám asi už po Tvojí radě jasno, ale prahy se mi zdají ještě horší, jelikož to vypadá, že jsou jakoby ze dvou kusů..vypadá to jakoby tam byla vnitřní výztuž, a pak teprve ten práh...a potíž je v tom, že ta netěsnost je mezi... tj. ta vnitřní část prahu na karoserii drží dobře ale ta vnější je odchlíplá... Budu se na to muset mrknout:bacha Citovat
odee Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 To Kujon: Jinak moc dík za cenné rady, s blížícím se pěkným počasím začnu řešit prasečiny po minulém majiteli, takže Tě asi budu se stupidníma otázkama otravovat často! Citovat
kujon106 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Jen to ne Ne, v pohodě, klidně se ptej. Prahy se přidělávají těma bílejma nesmyslama co si postoval, akorát v tomhle případě mají ještě vytahovací hlavičku, která doléhá na jejich packy a po zatažení je uvnitř kastle mírně roztáhne. Těžko se to popisuje. [upravil dne 15.4.12 01:45 od kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.