Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, přijel jsem teď od Wojtěcha, vyřešil mi problém se stěrači a světly. Airbagy neřeším, protože někde jeden chybí, asi....

Ale ostřikovače světel nějak nejdou. Wojta má nějakou fotku, tak ji tu snad dodá. Ale prostě nejdou, i když přes DIA vše povoleno. Vypadá to, že i motorky tam jsou, trysky taky.. Věděl by někdo co s tím? Nebude to tou nádrží na kapalinu? Že by tam byla ta obyčejná.... ? Díky moc :)

A ještě jednou děkuji Wojtěchovi, super práce, skvělá domluva :) dlužím ti to pozvání, domluvíme se později,...

Odesláno

No u mne se posral motorek u nadrzky a sli jenom na sklo a na svetla nic.Tak jsem ho vyndal vycistil,promazal a hop zrazu vse jak bylo.Tak asi se mozna i u Tebe neco posralo.:papa

Odesláno
No u mne se posral motorek u nadrzky a sli jenom na sklo a na svetla nic.Tak jsem ho vyndal vycistil,promazal a hop zrazu vse jak bylo.Tak asi se mozna i u Tebe neco posralo.:papa

Kouknu do příručky, jak se k němu dostanu a podívám se ;) o víkendu asi, teď to nespěchá..

Odesláno

motorek na 80% nejde jde jenom ten co je na okna. nádobku máš dobrou to jsem se přece díval že motorek tam je. zkusil bych sundat podběh a nejspíš se tak k motorku dostaneš a přeměřil napájení a zkontrolovat ho.. (ale teď ho nezměříš máš to zpět vypnuté)

za chvíli ti tu hodím ty chyby bagu.

Odesláno

Dúfam že vieš, že ostrekovače svetiel fungujú len so zapnutými stretávacími svetlami ?! :myslim:roll

Nefungujú ani pri parkovačkách ani pri automatických svetlách (denných)... ;)

Ja len aby náhodou... :D

Odesláno

do tejto diskusie sa zapojim aj ja...

cize ak mam nastavene cez PP2000 denne svietenie a aktivovany rezim AUTO v kombinacii so svetelnym senzorom, tak mi tie ostrekovace nepojdu vobec? Alebo pojdu len v noci. Ci ako to teraz je???:myslim :myslim :myslim

Odesláno
do tejto diskusie sa zapojim aj ja...

cize ak mam nastavene cez PP2000 denne svietenie a aktivovany rezim AUTO v kombinacii so svetelnym senzorom, tak mi tie ostrekovace nepojdu vobec? Alebo pojdu len v noci. Ci ako to teraz je???:myslim :myslim :myslim

Ano pojdu len v noci.

Odesláno

To je pravda pravduci!!!Predstav si to ze by to porad strikalo vodu pri kazdem ostriknuti okna.To by bylo 5 litru tak na 2-3 dny :D to jsem myslel ze to zna jak to sepne.Jenom kdyz ma svetla na auto a je venku uz ´´tma´´ nebo kdyz pootoci ovladacem a zapne svetla manualne.Coz je myslim az na 3 pootoceni.

Odesláno

to Cinicman :

To mi je jasne, ale pri dennom svieteni predsa svetla svietia, jedine co mi nesvieti je pristrojovka, ktora sa pripaja pri poklese vonkajsieho svetla. Preto mi to neslo a nejde do hlavy.

[Edited on 28/3/12 16:50 by kranky]

Odesláno

To asi urcuje nejaka jednotka kdy mas denne nebo svitis tak ze si to pretocil a svitis jakoby manualne.Jestli mas nastavene auto tak to proste nestrika ale jestli nemas nastavene auto sviceni a zapinas svetla pri kazdem nastartovani a nestrika to tak mas urco pokazenej motorek u nadrze.Uz je to jasne???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...