lukaro Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Pánové, přijel jsem teď od Wojtěcha, vyřešil mi problém se stěrači a světly. Airbagy neřeším, protože někde jeden chybí, asi.... Ale ostřikovače světel nějak nejdou. Wojta má nějakou fotku, tak ji tu snad dodá. Ale prostě nejdou, i když přes DIA vše povoleno. Vypadá to, že i motorky tam jsou, trysky taky.. Věděl by někdo co s tím? Nebude to tou nádrží na kapalinu? Že by tam byla ta obyčejná.... ? Díky moc A ještě jednou děkuji Wojtěchovi, super práce, skvělá domluva dlužím ti to pozvání, domluvíme se později,... Citovat
00stevo00 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 a ked pustis ostrekovac, huci ti motorcek? Citovat
ZdenekN Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 a máš plnou nádržku v ostrikovačích jinak nefungují když je jí tam málo Citovat
bencik19 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 No u mne se posral motorek u nadrzky a sli jenom na sklo a na svetla nic.Tak jsem ho vyndal vycistil,promazal a hop zrazu vse jak bylo.Tak asi se mozna i u Tebe neco posralo. Citovat
lukaro Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 a máš plnou nádržku v ostrikovačích jinak nefungují když je jí tam málo Asi 5l... nemrznoucí ještě. Citovat
lukaro Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 No u mne se posral motorek u nadrzky a sli jenom na sklo a na svetla nic.Tak jsem ho vyndal vycistil,promazal a hop zrazu vse jak bylo.Tak asi se mozna i u Tebe neco posralo. Kouknu do příručky, jak se k němu dostanu a podívám se o víkendu asi, teď to nespěchá.. Citovat
wojtěch Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 motorek na 80% nejde jde jenom ten co je na okna. nádobku máš dobrou to jsem se přece díval že motorek tam je. zkusil bych sundat podběh a nejspíš se tak k motorku dostaneš a přeměřil napájení a zkontrolovat ho.. (ale teď ho nezměříš máš to zpět vypnuté) za chvíli ti tu hodím ty chyby bagu. Citovat
lukaro Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Oukej oukej já se na to zkusím podívat s kámošem, jestli bude mít čas.. Citovat
bencik19 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 JJ v pavo sundat kolo,podbeh a hned tam je motorcek.Ja ho vyndal,vsechno vyteklo ale motorek jsem rozebral,vycistil a promazal a vsechno slo.Zatim to slape jak ma. Citovat
Cinicman Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Dúfam že vieš, že ostrekovače svetiel fungujú len so zapnutými stretávacími svetlami ?! Nefungujú ani pri parkovačkách ani pri automatických svetlách (denných)... Ja len aby náhodou... Citovat
kranky Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 do tejto diskusie sa zapojim aj ja... cize ak mam nastavene cez PP2000 denne svietenie a aktivovany rezim AUTO v kombinacii so svetelnym senzorom, tak mi tie ostrekovace nepojdu vobec? Alebo pojdu len v noci. Ci ako to teraz je??? :myslim Citovat
wojtěch Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Cinicman.. Nefungujú ani pri parkovačkách ani pri automatických světlách .... tak to jsem nevěděl světla byly rozsvíceny ale na automat...... Citovat
pito.za Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 do tejto diskusie sa zapojim aj ja... cize ak mam nastavene cez PP2000 denne svietenie a aktivovany rezim AUTO v kombinacii so svetelnym senzorom, tak mi tie ostrekovace nepojdu vobec? Alebo pojdu len v noci. Ci ako to teraz je??? :myslim Ano pojdu len v noci. Citovat
Cinicman Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Presne tak. Proste ostrekovače svetiel fungujú len pri manuálne zapnutých stretávačkách alebo keď automatika pri poklese intenzity svetla prepne na stretávačky... Citovat
bencik19 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 To je pravda pravduci!!!Predstav si to ze by to porad strikalo vodu pri kazdem ostriknuti okna.To by bylo 5 litru tak na 2-3 dny to jsem myslel ze to zna jak to sepne.Jenom kdyz ma svetla na auto a je venku uz ´´tma´´ nebo kdyz pootoci ovladacem a zapne svetla manualne.Coz je myslim az na 3 pootoceni. Citovat
kranky Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 to Cinicman : To mi je jasne, ale pri dennom svieteni predsa svetla svietia, jedine co mi nesvieti je pristrojovka, ktora sa pripaja pri poklese vonkajsieho svetla. Preto mi to neslo a nejde do hlavy. [Edited on 28/3/12 16:50 by kranky] Citovat
bencik19 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 To asi urcuje nejaka jednotka kdy mas denne nebo svitis tak ze si to pretocil a svitis jakoby manualne.Jestli mas nastavene auto tak to proste nestrika ale jestli nemas nastavene auto sviceni a zapinas svetla pri kazdem nastartovani a nestrika to tak mas urco pokazenej motorek u nadrze.Uz je to jasne??? Citovat
lukaro Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Tak já to zkusím, manuálně zapnu ale podle mě to taky nepůjde..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.