Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradte prosím laikovi :)

Slabý ťah, pri stláčaní plynového pedáku to škube, občas pri tom zasvieti kontrolka diagnostiky... Najprv som mal podozrenie na práve natankovaný benzín na Slovnafte (o ktorom sa u nás vedú reči), ale potom som zaparkoval v garáži, nechal motor bežať, otvorím kapotu a tam z jednej časti zapaľovacej rampy z toho ochranného plastu rampy preskakujú iskry na veko ventilov. To asi nie je normálne, že? Doteraz som si nič také nevšimol. Súvisí to s tým škubaním? A čo teraz? Vymeniť iba sviečky (poraďte dobrú značku) alebo celú rampu?! Dá sa s tým niečo odjazdiť, myslím napr. cestu 30 km do Auto Kelly TN a späť?

[upravil dne 30/3/2012 19:32 od PeMi]

Odesláno

No rampa to ma uz zasebou :(

Jatdit takto ti moc neodporucam, zakazdym ked ti preskoci iskra mimo a nie na sviecke, tak sa dostane nespaleny benzin do vyfukoveho potrubia kde zhori pri kontakte s katalizatorom a to katalizatoru dobre nerobi...

Odesláno

Pre dnešok to skúsim trochu zaizolovať a zajtra pôjdem rampu zohnať, asi len z vrakoviska.

Len tak skusmo som tú rampu vymontoval, zaizoloval som ju takou hrubšou gumou a nasadil naspäť. Iskrenie nevidno a pri skúšobnej jazde to už vôbec neškubalo. Ale vymením ju, keď zoženiem druhú.

[upravil dne 25/3/2012 08:56 od PeMi]

Odesláno

Ďakujem za tip, práve som sem išiel napísať, že už som ju vymenil za novú – zohnal som ju na Slovensku za 46 eur s dobierkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...