Netopýrka Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Pánové a dámy, bohužel na sraz nedorazím… byl jsem (donucen ) jít ve čtvrtek na muzikál, který už začíná v 18 hodin, takže se všem omlouvám a pořádně užívejte slalom Já budu spát na muzikálu … Tak takovéhle násilí bych si taky nechala líbit, buď rád, občasná dávka kultury neškodí ;)
Netopýrka Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Jelikož na sraz nedorazím vlastním ořem, tak vám sem hodím aspoň fotečku, a? vidíte, jak to vypadá, když autíko mám pod kontrolou (přímo v akci )... Ještě jednou poděkování Neonovi
Pinďa Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Net: svojí fotečku nebo autí. Takže nebude ani nakládaný hermelín???????? [Editován dne 22/5/05 Pinďa] [Editován dne 22/5/05 Pinďa]
Netopýrka Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem Pinďa Net: svojí fotečku nebo autí. Takže nebude ani nakládaný hermelín???????? [Editován dne 22/5/05 Pinďa] [Editován dne 22/5/05 Pinďa] Hermelín opravdu nebude
voštík Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI U pravýho předního kola, ale mám trochu obavu, že to nemusí bejt hadice To vypada na prohnilou spojovaci trubku, ktera je prisroubovan apod krycim plastem podbehu. Je asi 30 cm dlouha, na 2 sroubech a strasne rado to hnije. Jinak tam vede spodni hadice chladice. jelikož se mě zdálo, že to teče s nějaký škvíry přímo z motoru - nebo co to tam je za kus kovu jestli to tece zezadu motoru, tak to bude ta blbina ze ktere vede hadice na topenia do spodu chladice. Já sem fakt na tyhle záležitosti totál blbej. Bych to nevidel tak cerne Je možný, že tam jsou nějaký dva kusy MOTORU spasovaný a trošku se oddálily a začlo to týct ??? Leda na vodni pumpe a na tom nesmyslu vzadu, jinak snad jen povoleny spony na hadicich A o micku teda urcite uvazuj, stoji to za to BTW: co to by za Calibru? 2.0T4x4?
Tazman Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...no tak o STKčku si iluze nedělám, bohužel...normální člověk se snaží, aby to auto bylo v dobrém stavu, a pak tam dojedeš a vidíš, jak si to tam přivalí zhnilá škodovka, která drží pohromadě spíš silou vůle, vyleze Franta, pokecá z Pepou z STKčka o tom, jaký mají oba doma hrozný meluzíny, a že za rok, za rok už bude nový autí, ale letos by to ještě potřeboval posichrovat...a Pepa jde a ten štempl mu dá... To Franta si tam aspoň dojede, ale jsou tací kteří tam ani s autí nemusí jet a štempl dostanou.
Bohouš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem voštík A o micku teda urcite uvazuj, stoji to za to BTW: co to by za Calibru? 2.0T4x4? Dík za info - dle předběžného názoru mého dvorního mechanika to je vodní pumpa v tahu, na které se podepsala 2 týdny stará výměna rozvoďáku - prý nevydržela pnutí či tlak nového řemenu......tak nějak si to pamatuju. Já jenom při takovýhlech řečech vždy jen kývám hlavou :D Jinak Calibra byla 2.0 16v a jelikož na rovince by mě dal kládu, tak jsem si musel udělat náskok v zatáčkách do kterých se viditelně bál.........:papa Jinak o té Mi16 z 309 popřemýšlím.
Bohouš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem voštík To vypada na prohnilou spojovaci trubku, ktera je prisroubovan apod krycim plastem podbehu. Je asi 30 cm dlouha, na 2 sroubech a strasne rado to hnije. Jinak tam vede spodni hadice chladice. Jo jinak zmiňovaná spojovací trobka vypadá opravdu pěkně - to jsem viděl na vlastní oči..... :papa
voštík Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 no s tim tlakem remenu bych to nevidel zas tak jasne.. Pokud to dotycny napnul tak jak mel ,tak to snad nemuze odjebat pumpu..... Pokud na to vylozene nespechas, tak se mi jedna vali v garazi. Ale nevim, kdy se tam dostanu :-( tak asi 14dnu - 3 tydny...
Bohouš Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem voštík no s tim tlakem remenu bych to nevidel zas tak jasne.. Pokud to dotycny napnul tak jak mel ,tak to snad nemuze odjebat pumpu..... Pokud na to vylozene nespechas, tak se mi jedna vali v garazi. Ale nevim, kdy se tam dostanu :-( tak asi 14dnu - 3 tydny... Fakt moc dík za nabídku, ale mám auto už od včerejška v opravě. Dnes by mělo být hotovo. Já tomu jestli je to možný, nebo není (s tím řemenem) nerozumím, ale ten chlapík mě opravuje vozítko už 3 rokem a zatím si na něj opravdu nemůžu stěžovat - jinak bych už byl u Vašendovců (kór když to mám skoro za rohem). Nemáš na 205 i jiný věci ??? Sháním pár drobností, který nikdo nemá :)
John Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Tak právě jsem mluvil s panem Cigánikem z AV cars ohledně předváděčky a řikal,že se určitě pokusí dorazit. Ale přijede už kolem 17-18hod. Takže bych navrhoval kdo se opravdu chce povozit předváděčkou a? dorazí včas. A nebo posunout netradičně začátek srázku na 17:30h cca. CO VY NA TO? a možná bude překvápko.... A VÍC neřeknu. :D:D:D [Editován dne 24/5/05 John]
DjBoom Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 No mě to je jedno já už tentokrát dorazim tak na pátou. Takže klidně. Ale většina lidí to bude mít dost na těsno s prací ne?
John Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No mě to je jedno já už tentokrát dorazim tak na pátou. Takže klidně. Ale většina lidí to bude mít dost na těsno s prací ne? Ja tam budu uz co nejdriv... už z prostého důvodu..že jsem organizátor...
Neon Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Hezky, hezky, hezky - jenom abych to nezakřikl... Vypadá to, že mi do toho zítra nic nevleze!!!:D:cool: Takže se na 999% zúčastním.
Neon Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 To mělo bejst jenom 99% - ta mrcha 9 se nějak zasekává
John Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Neon Hezky, hezky, hezky - jenom abych to nezakřikl... Vypadá to, že mi do toho zítra nic nevleze!!!:D:cool: Takže se na 999% zúčastním. Zitra.....ale je středa.... a sraz je ve čtvrtek.... :)
Neon Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 No - tak to je hezký - spletl jsem si datum. Vim, že je to čtvrtek, ale nějak jsem pokonil datum a na čtvrtek mam praci:( Takže jsem to zakřik - do kolika to tak bude? Já končim v 8. Sem fakt blbej :(
Proky Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Je mi to moc líto, ale musím odřízt svou účast jelikož mi to zrovna vychází na rozlučku se svou třídou tak snad příští měsíc moc se omlouvám nezlobte se.
John Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem Neon No - tak to je hezký - spletl jsem si datum. Vim, že je to čtvrtek, ale nějak jsem pokonil datum a na čtvrtek mam praci:( Takže jsem to zakřik - do kolika to tak bude? Já končim v 8. Sem fakt blbej :( No většinou jsme tam tak do 10hod +/-... Podle toho jak moc se zakecáme.
Bohouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Já se pokusím taky dorazit nějak na tu 17 hod., ale budu to mít ?ip ?op. A přivezu si modýlek, takže se do večera případně zabavím :D
Recommended Posts