Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslíš uvnitř zrcátka?-viz foto,ptám se proto že jsem menil sklo a prestal mi fungovat automat na stírání,proto se pídím co se stalo,amám pocit že nevidím nikde čidlo,tak si myslím že mi ho sprostě ukradli.

Odesláno

ok,teda když mi menili sklo tak si museli nechat ne?nebo mi ho nevratili a na skle totiž není jak jsem sundal zrcátko.je demontovatelné nebo je pevně spojeno se starým sklem?díky

Odesláno
aha pardon. ked som odpovedal este nebolo foto vlozene. snimac je umiestneni presne v tom priestore co je na fotke. krabicka oznacena cislom 10 na foto.

takže by melo být v tom zrcátku při skle ne?

Odesláno

To co je na obrazku sa prichytava o sklo... A ide do toho kabel je mozme ze ked nemas ziadny kabel ktory ide do riadiacky tak riadiacka ti zostala na starom skle... Skus odfotit aj drziak na skle .. on ked je to namontovane je to dost nenapadne...

Odesláno

ty vole... zabil by som ich!!!! :o:grr

vsak si mal povodne senzor, jak ti to mozu ukradnut..a tak ci tak, pri vymene skla podla mna by sa mal menit aj senzor (neviem vi je mudra vec nahodit-nalepit povodny senzor)

:myslim

Odesláno
ty vole... zabil by som ich!!!! :o:grr

vsak si mal povodne senzor, jak ti to mozu ukradnut..a tak ci tak, pri vymene skla podla mna by sa mal menit aj senzor (neviem vi je mudra vec nahodit-nalepit povodny senzor)

:myslim

to je jasné senzor je nový na skle,ale jde o to čidlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...