salino33 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Auto pri volnobehu jemne trhá,trase.. stretol sa niekto s tým? môže to byť výfuk?zdá sa mi že jemne buble p307 1.6 16v r.v.2006 54000km dakujem za radu Citovat
Cinicman Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Jo, môže to byť aj výfuk... na 206ke som mal podobný problém keď som mal zle nasadený nový koncový tlmič na prírube a chytalo falošný vzduch... Vlez niekde pod auto a skús pri naštartovanom motore či niekde na spojoch nefučí alebo či niekde nie je dierka... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 ano skus ten vyfuk..., ale ja po skusenostiach s bernzinovym motor by som zacal vycistenim skrtiacej klapky a vstrekovacov... ani sa nespytam aky benzin tankujes... podla najazdu km ak su skutocne, tak predpokladam ze hodne auto jazdi na odlezany benzin, alebo s minimalnym mnozstvom benzinu v nadrzi (riziko vyskytu vody v nadrzi) co tiez nieje vyhra a moze sposobovat to co popisujes... Citovat
Cinicman Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Presne ako píše Marcel00... hneď druhá vec je klapka a následne ak to nepomôže tak DIA a preveriť chyby, či napr. nemáš upchatý niektorý vstrekovač... Citovat
ivanh Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Ked som bol naposledy na emisnej technik skumal tesnost vyfukovej sustavy tak ze pri nastartovanom motore uzavrel vyfukove potrubie hokejovym pukom a hned bolo pocut ze to niekde fuci... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.