Mar.Kuc Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Dobrý den, sháním plastový díl - lem na pravý přední blatník, který mi někdo ukopl. nevíte kde se dá sehnat a za kolik? Citovat
go.play Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 podívej se do inzerce, jsou tam lemy na prodej, ale pochybuju že ti někdo prodá jen jeden na jednu stranu Citovat
MyP106 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 nevím čím to je, ale když vidím ty auta z jakých jsou většinou lemy tak jsou bouraný na pravý předek. já měl taky 3 lemy a chyběl mi jen pravý přední Citovat
kujon106 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 V podstatě se dá sehnat 3 způsoby: - novej z peugeotu za raketu - novej z ebaye za menší raketu - starej z inzerce za to kolik seš ochotnej dát :-) Citovat
FiFa_cze Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 A nebo opravdu velkou převelkou haluzí na nějákym vrakáči. Šance ovšem nula nula prd. Citovat
Machy_CZ Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ahoj, muzu ti sehnat z ebay i s dopravou do čr, kdyžtak SZ Citovat
Mar.Kuc Odesláno 9. březen 2012 Autor Odesláno 9. březen 2012 za kolik z toho ebaye prosim by byl?a za jak dlouho? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.