sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Zatím jsem ještě nic nekoupil,ale ty helixy se mi tam bez úpravy nevejdou. Teď jsem našel Ground Zero.Co si o nich myslíte?Líbí se mi hlavně pro malou montážní hloubku-44mm. Tady je sestava přední dveře: Ground Zero GZRC 165F Serie Radioactive - 3290,-KČ plato : Ground Zero GZRF 69 Serie Radioactive-2650,-KČ Tak co vy na to?Já myslím,že proti těm původním co tam mám by to mělo stačit. Nechci zase nějakou profi sestavu. Jinak už nevím,jsem teď přesycen odbornými radami:myslim Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 no řekl bych že pokud si to dobře pamatuju tak mají 80wrms a to by potřebovalo zesík. jinak jestli chceš více informací tak http://ground-zero-audio.com/ , jsou tam i nějaké testy Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 a proč je tam vlastně nedostaneš když ostatním se tam vejde:myslim Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Co jsem se ptal 306-tkařů,tak to mají v novém modelu.Můžu měřit jak chci,ale bez úprav je tam prostě nedám. Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 no řekl bych že pokud si to dobře pamatuju tak mají 80wrms a to by potřebovalo zesík. jinak jestli chceš více informací tak http://ground-zero-audio.com/ , jsou tam i nějaké testy Myslíš,že by to bez zesíku nehrálo? Rádio má výstup 4x45W Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 tak jsem koukal že mají dokonce 110 a 100 Wrms a to chce zesík alespon s 80 Wrms, rádio které má psané 4x45W je rms max, takže bude mít do 20W rms. Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 No já bych tam ten zesík stejně časem chtěl dát+subwoofer. Mohl bys mi doporučit nějaký zesík s přijatelnou cenou? Jsem hifista začátečník,takže se v těch výkonech moc nevyznám.Znamená to že by to bez zesíku nehrálo? PS:původně jsem do toho chtěl vrazit tak 4-5tis.Jsem zvědavý kde zkončím:roll Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Ještě jsem dostal tuto nabídku: Hertz ESK 165 S Hertz DCX 690 To vše,včetně poštovného z 6 000,- Ale nejdou mi otevřít stránky Hertzu.Mohl by jsi mi zjistit mont.hloubku? Asi už tě MK otravuju,viď? Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 ale ono by to snad i hrálo jenže by jsi měl rádio na plný pecky a repro by hrálo potichu a rádyo by už hrálo zkresleně a topilo jak topinkovač, prostě tyto repra na rádio nedávat . zesík je jen otázka peněz dá se říc že slušný na začátek by mohl být od 5000,- dále je otázka co máš za rádio a kolik má RCA čili nezesílených výstupů pro připojení zesíků pokud máš 0 nepřipojíš, pokud máš 1 dáš jen zesík na subwoofer, pokud 2 dá se vše ale nejlepe 3. pro tebe by mohla být zajímavá varianta 4kanalovej zesík na přední repro + subwoofer a zadní dát jen z rádia, teeda pokud nechceš 2 zesilovače nebo 5-6 kanálovej zesík. subwooer počítej taky tak 5000,- docela velkou položkou jsou i kable: signálové 500,- napájecí sada cca 1000,-, a repro cca 500,- vpodstatě pokud se ti do toho chce bylo by docela zajímavé pstavit celou aparaturu od jedné značky třeba GZ Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 ne, vpohodě taky jsem se dříve ptal, hodně mě to zajímalo a nic jsem nevěděl http://www.hertzaudiovideo.com/ Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Rádio mám Autorádio mám Panasonic cq-rdp143n,tak nevím jestli by na něj ten zesík šel. Když jsem zpočítal cenu celé sestavy,dostal jsem už na docela pěknou částku:o Tak přemýšlím jestli by nebylo opravdu lepší koupit ty Helixy a případně to upravit.I kdybych si to dal někam udělat,určitě by to vyšlo levněji.Přeci jenom se musím taky troch dívat na finance. Když jsi tam dával Helixy ty,tak jsi dával také nové kabely? Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 pokud si chceš udělat trošku přehled tak si pročty člávky: http://www.ahc.cz/rady.php obzvláště pak: http://www.ahc.cz/rady.php?id=13 ale nedávám ti to sem abych se tě zbavil, tak to tak neber, je to abys věděl více Citovat
mk405 Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 jj částky to jsou a když to posčítáš tak kable to chce vyměnit za větší montáže bych se nebál, myslím že když si to člověk dělá sám má to udělané lépe, a ví jak. zkus ještě kontaktovat ty človíčky co to dávali do stejného auta třeba přes u2u at ti napíšou co vše je třeba upravit (to ti neporádím, mám 405 a tam to není problém) Citovat
sloters Odesláno 22. červenec 2005 Autor Odesláno 22. červenec 2005 Tak už jsem se konečně rozhodl. Objednal jsem Helix Blue 62 a Helix Blue 69,tak snad budu spokojenej. Mk-už snad budeš mít ode mě klid:papa Jo ty stránky jsou gut. Citovat
mk405 Odesláno 23. červenec 2005 Odesláno 23. červenec 2005 dobrá volba:super časem přidáš deep blue 12 :mrka budeš dlouho spokojen :mrk Citovat
mirek-ji Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Tak jsem před chvílí dokončil instalaci Helix Blue 62 a musím potvrdit, že je to opravdu dobrá volba. Původně jsem je chtěl vyměnit už před měsícem, ale hold poloosa byla přednější. Pořídil jsem pár fotek, tak je sem zítra hodím. Citovat
mirek-ji Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Jak jsem včera slíbil, tak přikládám fotky, které jsem pořídil při instalaci. Na první fotce je tapec po odstranění části plastu, který bránil aby reproduktor sednul až dozadu. umístění výhybky ještě jeden, podrobnější pohled na výhybku Ještě vyměnit repra vzadu a budu spokojen. Citovat
z3rg Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 hezky, to me nenapadlo to dat tam ja mam vyhybku prisroubovanou na dverich, s tim ze pod ni je neco jako molitan ... co drnceni ? pri vetsim zesileni a hlubsim basu to neprijemne rezonuje, budes tam davat neco ? no a vzadu me to taky ceka, ty originaly jsou absolutne nepouzitelny, ale zase nechci nicit original plato, takze asi nejaky koax s tim ze bych dal pryc ty spodni, plastovy kosicky Citovat
mirek-ji Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Volume na max jsem ještěš nezkoušel, takže se rezonance neprojevily. Spíše ze zadu mi ten zvuk připadal nějakej divnej. Příště až půjdu do auta, tak si nesmím zapomenout testovací CD, abych je pořádně otestoval. O tlumení jsem taky přemýšlel, ale když jsem se díval na přístup do vnitřku dveří, tak nevím jestli se mám do toho pouštět Do zadu příjdou s největší pravděpodobností ovály, ale ještě si to nechám projít hlavou. Plastový košíčky taky půjdou pryč, jinak si myslím, že by ten zásah nemusel být tak hrozný Citovat
John Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 Pěkná práce a jinak gratulace zvolil jsi dobře. :super Jinak souhlas s mk405. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.