Free-style Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Zdar, řešim teď uplně stejný problem a co jsem zatím zjistil tak je tu skulinka. Když vozidlo stojí na veřejnosti nepřístupném pozemku a vozidlo neprovozuješ na veřejné komunikaci, pak tu povinnost platit PR není,ale hrozí pokuta od magistrátu kvůli nedání SPZ do depozitu. Nicméně pokuta od magistrátu bude menši. Jak je to ve skutečnosti ještě zjišťuju. Něco málo napsano http://www.poradte.cz/auto-moto/3569-povinne-ruceni-neplatim-auto-nejezdi.html http://www.poradte.cz/auto-moto/8851-jak-ckp-na-svych-weovych-stankach-chape-prov.html Citovat
Dave_GTI Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 jen abych tady nebyl za kecku :-) Dnes mi to přišlo ;-) Ono se stačí nebát a hezky si s nima dopisovat :-D Citovat
Free-style Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 dobrá práce, co si jim posílal jako odpor? Citovat
Dave_GTI Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 napřed jsem jim to vysvětlil normálně. To nepomohlo, tak jsem podal odpor a k tomu připojil čestné prohlášení ;-) Ono to auto mělo i normálně platnou STK. Takže bez platné STK už po nikom snad ani chtít nic nemůžou :-D Citovat
Free-style Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 a odpor si posílal na ně nebo jsi to řešil přes pravníka? Ja už 3 měsíce čekám na jejich vyjádření. Citovat
Dave_GTI Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 napsal jsem si to sám. Udělal jsem vždy 2 kopie a poslal obě doporučeně. Jednu do Ostravy a jednu do Prahy. Mě to poslali poprvé v únoru. Hlavně mít něco v ruce, že jsi to posílal. Citovat
Free-style Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 tak to je dobrý. No jsem zvědav jak dopadnu já. Usměvné je, že oni chtějí aby se jim člověk vyjádřil do 30 dnů a potom oni nejsou schopni to udělat za 3 měsíce. Citovat
Dave_GTI Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 no to mě taky sralo :-D Ale neuděláš nic. Je to banda ******* Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.