Technics2 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Zdravim vsetkych clenov,som tu novy.Podarilo sa mi za par korun zadovazit model 406 kombi,bol nepojazdny,nie v najlepsom stave.No po dlhsom trapeni po oprave motora a cerpadla,ked som na nom zacal jazdit a oboznamoval som sa s nim,sa mi toto auto yacalo velmi pacit a tak som sa rozhodol,ze by som ho chcel dat do co najlepsieho stavu a nechat si ho.Je na nom este co robit a tak budem priebezne potrebovat kde-tu nejake rady a skusenosti ostatnych clenov ohladom nejakych uprav a oprav.Postupne sem budem prikladat aj nejake tie fotky svojho priblizovadla.Dakujem vopred za pomoc a rady ostatnym clenom,rad privitam vsetky nazory,rady a skusenosti. [upravil dne 24/2/12 11:22 od Technics2] Citovat
crazybiker Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Vitaj! Pak nejake fotky potesia :-)) Citovat
Technics2 Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Takze prikladam fotky svojho priblizovadla.(Tesne pred kupou) Stav nic moc Citovat
go.play Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 koukám, že auto už má svá nejlepší leta za sebou Citovat
Technics2 Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 go.play mas pravdu,ale este ma aj pred sebou.Niektori ludia si veci nevedia vazit a nevedia sa ani postarat o jedno auto,skoda,ze som ho dostal v takom stave ale casom bude ako nove.Toto auto som kupil za 180eur,takze nemozem mat ziadne vyhrady:D Citovat
go.play Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 tak 180 eur vše vysvětluje, držim palce a ať se ti daří Citovat
Technics2 Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 dakujem,uz ho postupne davam pomaly do poriadku vramci financnych moznosti. A ten skaredy volant je uz nastastie minulostou.Zohnal som original aj s airbagom. [Edited on 27/2/12 21:24 by Technics2] Citovat
davidekcz Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Taky přeju hodně úspěchů a hlavně ať slouží Citovat
Stuchy Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 mám novej popelník za 200 kč je tvůj ten co tam máš je šílenej Citovat
romik1 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 tak vitaj medzi nami a nech slúži ked ho postupne skrášliš. a ten volant bola fakt sila:D Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Ať slouží...Snad si ho vymazlíš.každopádně bych začal luxováním,volantem a tím 4tým pedálem co máš na odkládacím pedálu u spojky Citovat
Technics2 Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Dakujem vsetkym milym clenom za privitanie,cenim si to! Vdaka za pomoc,ten skaredy spinavy popolnik uz nie je,mam novy,uz som za ten cas nejake dielce pozhanal,povymienal,co sa dalo a hlavne ten interier okamzite vycistil hned po kupe.Skoda len ,ze nemam vsetky fotky vsetkych oprav,co som na tomto aute dosial vykonal.Ale aspon nejake fotky mam,tak ich prilozim trochu pre inspiraciu:) Citovat
Technics2 Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Tak toto je cerpadlo ked som ho opravoval (unikala nafta okolo tej osky mechanickeho plynu-vadny tesniaci o-kruzok,asi nie velmi zriedkava zavada na tychto cerpadlach po tolkch rokoch) Citovat
Technics2 Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 A tu je samotny vinnik uniku nafty okolo osky nahonu pre plynovy pedal.Zavada sa prejavovala spadovanim tlaku nafty a po dlhom stati neslo nastartovat,bolo treba rucne pumpovat naftu pomocou gumenej pumpicky a potom dlhsie tocit a potom motor naskocil,dost sa tak namahal starter a baterka.Aj som posupne stracal naftu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.