Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych clenov,som tu novy.Podarilo sa mi za par korun zadovazit model 406 kombi,bol nepojazdny,nie v najlepsom stave.No po dlhsom trapeni po oprave motora a cerpadla,ked som na nom zacal jazdit a oboznamoval som sa s nim,sa mi toto auto yacalo velmi pacit a tak som sa rozhodol,ze by som ho chcel dat do co najlepsieho stavu a nechat si ho.Je na nom este co robit a tak budem priebezne potrebovat kde-tu nejake rady a skusenosti ostatnych clenov ohladom nejakych uprav a oprav.Postupne sem budem prikladat aj nejake tie fotky svojho priblizovadla.Dakujem vopred za pomoc a rady ostatnym clenom,rad privitam vsetky nazory,rady a skusenosti.

[upravil dne 24/2/12 11:22 od Technics2]

Odesláno

go.play mas pravdu,ale este ma aj pred sebou.Niektori ludia si veci nevedia vazit a nevedia sa ani postarat o jedno auto,skoda,ze som ho dostal v takom stave ale casom bude ako nove.Toto auto som kupil za 180eur,takze nemozem mat ziadne vyhrady:D

Odesláno

dakujem,uz ho postupne davam pomaly do poriadku vramci financnych moznosti.

A ten skaredy volant je uz nastastie minulostou.Zohnal som original aj s airbagom.:cool:

[Edited on 27/2/12 21:24 by Technics2]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ať slouží...Snad si ho vymazlíš.každopádně bych začal luxováním,volantem a tím 4tým pedálem co máš na odkládacím pedálu u spojky :D

Odesláno

Dakujem vsetkym milym clenom za privitanie,cenim si to!

Vdaka za pomoc,ten skaredy spinavy popolnik uz nie je,mam novy,uz som za ten cas nejake dielce pozhanal,povymienal,co sa dalo a hlavne ten interier okamzite vycistil hned po kupe.Skoda len ,ze nemam vsetky fotky vsetkych oprav,co som na tomto aute dosial vykonal.Ale aspon nejake fotky mam,tak ich prilozim trochu pre inspiraciu:)

Odesláno

Tak toto je cerpadlo ked som ho opravoval (unikala nafta okolo tej osky mechanickeho plynu-vadny tesniaci o-kruzok,asi nie velmi zriedkava zavada na tychto cerpadlach po tolkch rokoch)

post-40960-14109622513715_thumb.jpg

Odesláno

A tu je samotny vinnik uniku nafty okolo osky nahonu pre plynovy pedal.Zavada sa prejavovala spadovanim tlaku nafty a po dlhom stati neslo nastartovat,bolo treba rucne pumpovat naftu pomocou gumenej pumpicky a potom dlhsie tocit a potom motor naskocil,dost sa tak namahal starter a baterka.Aj som posupne stracal naftu.

post-40960-1410962251433_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...