Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Existuje pánbůh? Jinak nevím, kdo mne tím pežotem tak trestá, aneb jak jsem volal hasiče...

Recommended Posts

Odesláno

Když už jsem si myslel, že výměnou spojky, setrvačníku, rozvodů, silentbloků a turba mne nic nemůže potkat, přišla mi jako prkotinka taková závadička, jakou byla nestříkající ostřikovače čelního skla.

V mém servisu K+F Autoservis .s.r.o,.... hezké pozdravení Vám pánové....mi vyměnili téčko rozvodu kapaliny a vše bylo v cajku.

Jenomže druhý den jedu takhle po budějicích a z motgoru se začalo kouřit. To nelze brát na lehkou váhu, když z pod kapoty se valí dým!!! Odstavil jsem pežota na vedlejší silnici, zvedl kapotu a ovalil mne hustý dým spálené nafty, který sílil, takže jsem vytočil 150.

Pánové přijeli, s nimi chrabří policisté, odpojili autobaterii a vyšetřovatel hasičů zkušeně pravil, že je prasklá hadička jakéhosi přepadu nafty od střiků a že to mám odtáhnout do autoservíce....

Pánové v K+F autoervis, s.r.o...zdravím podruhé...objednali onu součástku a světe div se...na vině byl malý čotocbol, neboli kurvítko, takové pryžové zelené těsněníčko o průměru 5mm v ceně asi 2 haléře...

A ta oná...hadička mne stála 1400 korun, jako orig. díl.Plus práce atd...

Ale nic, auto je pojízdne, ale dokdy, pane Pežote, dokdy?????:D

Člověku je líto to prodat, když jsem vyměnil už téměř půlku, že?

Snad tento román píši jako poslední dějství a už nebude mít žádné další pokračování.

Všem pežoťákům ahoj...

Ludvo.

[upravil dne 27/2/12 09:39 od Ludvo]

Odesláno

No tak toje teda pěkný příběh, ale přeju ti aby byl opravdu poslední a ty se svým Pežoutkem prožil co nejvíc pěkných zažitku bez oprav a nehod. :)

Odesláno

Děkuji...snad opravdu poslední...:myslim.

Koupím mu teď na jaro nové letní gumy, nechám doplnit klimu a vyrazíme na velikonoce do Francie. Pokud tam chcípne, /to bude mít jmen a já od manželky taky.../,nechám ho na náklady výrobce odtáhnout před jejich administrativní budovu a nechám jej vyklopit v přijímací hale...:D

Odesláno

Jo tak to určitě Peugeot bude hodnej, když bude ve své zemi s novýma věcma :D A když se mu nebude chtít a něco se poto tak bude mít zase o pár jmen na víc stejně jako ty :DD Ale snad né Peginy sou držaci ale bohužel jsou i takové o které se nikdo nestaral a pak to dopada takhle a nebo maš špatný kousek no.. Stane se žadné auto neni dokonalé :)

Odesláno

Může to být tím, že auto se blíží ke 200 tisícům, nebo taky tím, že já hodně najezdím.../ 40 tísíc za uplynulý rok/

Chápu, je to jenom stroj a co je v pohybu, to se opotřebuje, to se musí i servisovat.:roker

Nicméně nutí mne to ke dvěma úvahám:

1) už si nikdy nepořizovat auto s nájezdem kilometrů vyšším než 50 tisíc, nebo nejvýš dva roky staré

2) auto má být asi skutečně německé, nebo japonské....to se asi dost rouhám, že?

I když třeba francouszksé ESP a ABS funguje stejně dobře, jako německé, takže bych dával větší váhu přirozenému stáří a opotřebení.:myslim

Odesláno

No je pravda že když se u auta bližiš k nějaké tisicové hranici tak se toho bude pos*** asi víc ale neni to pravidlo žejo.. A není to ani o tom kolik najedeš jestli 40Tis km nebo ne muže to být vždy jinak..:)

Jinak jo je to jen stroj a to že mělo najeto víc taky mohlo bejt stočený žejo, no mi mame Peginu 23 let starou a problemy sní nejsou nějak extra velky...:)

A eště Francouzské auta co vím tak trpí asi nejvíc na elektriku podle mě nejsou nějak nekvalitní je pravda že dřív to bylo mnohem lepší a ted je to přeci jen horší ale stejně... Pohodlí, ale i ta kvalita a eště design dělá hodně. :)

Odesláno

Tak to mne asi ta smula taky furt drzi od koupi auta tri mesice v klidu ale pak to zacalo jedno s druhym opravim jednu vec a rozbije se dalsi a kdyz spravim tu dalsi tak se obevi dalsi tri

Odesláno

nějak se s tím poperu, zítra mu pohrozím a velice důrazně domluvím a ještě jedna závada, tak s ním nepromluvím měsíc...:grr

Odesláno
Může to být tím, že auto se blíží ke 200 tisícům, nebo taky tím, že já hodně najezdím.../ 40 tísíc za uplynulý rok/

no mas to auto od nova???ak nie tak to auto moze mat kludne 500t.km,minule som cital clanok ako sa robi v Hamburgu s taxikmi,kupia auto olepia foliou potom ked odjazdi uz svoje folie dole nove sedacky potom pride slovak,cech,poliak... kupi to naladi pekne ciselko na tacho kupi cistu servisku za 2e a nahadze razitka a potom je stoho auta niekto nestasny,,,,,,,,,ak najdem ten clanok dam to sem

Odesláno

koupeno u DAVOCAR, prověřeno Cebia, servisní knížka a ověřeno v servisu, kam to jezdilo, takže bych rád věřil, že to nebylo stočeno....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...