Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

FiFa_cze :Kola na léto budou dobrý,ale jak píše Jimmy na autě se ztratěj.Kámoš má žlutý Punto s černejma 16kama a žlutym pruhem a ty kola stejně nejsou tak výrazný,ale je to tvoje auto :).No já ty svoje 14ky prodával:D

Odesláno

Je mi jasny, že to nevynikne :) ale kola to nejsou ničim vyjímečny, takže v bílé by to možná vypadalo i lacině. No uvidíme jak to dopadne a snad budou ty 15ky :) Pak by byly asi na prodej 195/45 R15 gumy :D Protože na tu svou 1.1 nechci dávat víc jak 175ky :) Takže bych kupoval 175/55 R15 :)

Odesláno

Bohužel mám lakovnu domluvenou u otce v areálu, kde se opravují bojová vozidla, tanky, BVP atd. A tam je možnost matné zelené, pískové béžové barvy na land rovery do Afgánistánu :D černou na rámy do těch land roverů a pak ještě bílé. Mám to grátis i s pískováním a leštěním, takže asi tak :)

Odesláno

Je vidět, že Kolďas se vyzná :) Vím to o nich :) Sice jsou staré, ale je to srdcovka, protože když jsem se narodil, tak úplně ty samé měl otec na VW Polo coupe (jeho první auto) :) Takže musí být i na mém autě :D No za 2 papíry všechny 4? Nekup to :D

Odesláno

Tak to je taková akorát cena pokud nejsou koply. :) No kašlu na to..zatim nechám ty černy potvory, dohrčim na nich ty moje galusky a pak dám nějáky slušny gumy a jebu na to zas na chvilu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...