Marcel00 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 ja som pacicky ustrihol, bo mi tahokov zavadzial :-) uchytil som to rychloupinacou paskou drzi to jak dabel, nevekla to, bal som sa ze to stratim, alebo mi to niekto rychloslohne. [upravil dne 5/11/12 09:01 od Marcel00] Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Keď motyka vystrelí a aj ja spácham ťahokov tak tiež budem strihať... ;) Citovat
Marcel00 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 hlavne kup elox hlinik... ja som malo povodne klasika kov, ale farba zliezla behom 4mesiacov. kupil som potom ten cierny elox za 5€ tu u nas, usetril som na postovnom. neviem ci este maju za tu cenu, musel by som zistit... na 407 mam... este 308ma tuzobne caka :-) [upravil dne 5/11/12 09:08 od Marcel00] Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 neviem ci nenavrhnem vyvojovemu centru nech to montuju rovno z vyroby ale zasa potom co by sme majstrovali ze. Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 hlavne kup elox hlinik... ja som malo povodne klasika kov, ale farba zliezla behom 4mesiacov. kupil som potom ten cierny elox za 5€ tu u nas, usetril som na postovnom. neviem ci este maju za tu cenu, musel by som zistit... na 407 mam... este 308ma tuzobne caka :-) [upravil dne 5/11/12 09:08 od Marcel00] Hoď mi prosím tu alebo do SZ kde si ten ťahokov kupoval... Tento rok už asi vydržím len s papundeklom ale na jar by som to chcel spáchať aj s Pánom inžinierom z PSA... Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 a so mnou sa ti to nechce robit? Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Aby ste nepovedali, že som dlho nič neobjednával: ...prišlo dnes z TchajWanu. Dodanie do 7dní aj s návodom. Niektoré naše \"e-shopy\" by sa mohli za tú cenu aj po... PS: Je to SMOKE verzia Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 To víš... to neni Original Peugeot Part... Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Že sa pýtaš... :D Ale zas na druhú stranu, neviem či by som to nemal zveriť autorizovanému servisu... predsa len je to dosť komplikovaná operácia... Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 sak mas pri tom navod jak pre d... neondi sa a ukaz ako svieti. hlavne nezabudni na tu hadicku ostrekovaciu aby ti nestriekala do dveri Citovat
Cinicman Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Inak toto tajwanské je normálne s matkami zozadu.... takže nacvaknúť a ešte môžem aj dotiahnuť \"na krv\"... Hadičku zaslepím, aj tak neostrekujem zadok... Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 to som si vsimol v tom navode a moc tomu nechapem. ale aspon ti tam bude mat co hrdzaviet a zadok nemusis ostrekovat sak si neni Jaro :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 kua... som klikol na spatne vlakno... sory chlapci... nebol som tu. Citovat
pipistrel Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 ja som k dispozicii... marcel neondi sa no Citovat
Marcel00 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 neviem ci nenavrhnem vyvojovemu centru nech to montuju rovno z vyroby ale zasa potom co by sme majstrovali ze. vytrhnute z kontextu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.