Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dravim vsechny

Mam 306 1.4i z dubna 97 a zkousim vycitani chybovych hlasek, resp. metodu vyblikavani kodu a bez uspechu. Problem je v tom, ze poradne nevim, ktery konektor je na diagnostiku. Vsude rikaji, ze je zelene barvy s dvema piny, mam presne takovy konektor zasunuty do plastoveho krytu r. jednotky (pouze do toho plastu, v tom plastu zadne kontakty nejsou). Pokud vse udelam, tak nic - hledal jsem jestli nemam nahodou uz OBDII konektor, ale nic jsem nenasel.

Ma nekdo s timto zkusenosti a nebo nechase se nekde presne zjistit, ktery konektor je urceny pro diagnostiku ??

Diky Jirka

Odesláno

Ano,

je to přesně ten konektor, který jsi popsal. Mám ho tam taky. Takže máš zřejmě ještě starý model, protože noý naběhli právě v 04/97 a tam už byl OBDII konektor pod volantem. Kde jsi se dočetl o vyblikání závad?

Odesláno

No prave, jelikoz jsem nenasel OBD konektor, tak jsem usoudil, ze cteni chyb bude zpusobem vyblikavani. Na netu jsem nasel jeden postup a psali tam, ze by to melo slapat i na 306 do dubna 97 ! Ted nevim ten link - mam to doma, ale vecer to sem dam. Spise si nejsem jistej tim konektorem - protoze tento je mrtvej co se tyce komunikace !

Jeste jedna vec - ten OBD konektor jsem hledal jen u pojistek, doufam, ze peugeot nema jine umisteni u 306 (presne jsem otevrel pojistkový šuplík a tam ten 16-pinový konektor nikde nené) !

Odesláno

Tak tady posilam odkaz na diagnostiku. Bohuzel jsem mel ulozenou jenom tuto stranku : http://cit-faq.de/faqforum/beitraege/codes/codes.htm

Nekde tu na foru je i odkaz na preklad vcetne podporovanych typu a chybovych kodu, ale to jsem nenasel.

©: Prosim te, na jaky konektor v aute to pripojujes ?? A nechaji se nekde sehnat vytvetleni jednotlivych chyb ?? Myslim co ktere cislo chyby znamena pro P306 ?

Diky

• O 11 let později...
Odesláno

mám problém konektor sem našel ale jak závadu vyblikat přes kontrolku k jinak mám pořád bohatou směs a motor se do třítisíc otáček dusí ale hodne a nad tři tisíce je vše ok co stým

• O 1 rok později...
Odesláno

Ten Ti určitě odpoví na rok a trictvrte starý příspěvek zvlášť když tady od června 2017 nebyl... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...