habross Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Napsal by mi někdo stručnej návod jak namontovat náporový sání do motoru?? jedná se o tenhle kit http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/galleries/4b2a29dedf2b4/4b2a4c9e3943d.jpg a tenhle K&N filtr http://img.auto.cz/moje.auto.cz/img/galleries/4b2a29dedf2b4/4b2a4cc53d22b.jpg Citovat
habross Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Nebo by jen stačilo mi ukázat fotku motorovýho prostoru abych měl nějaký vodítko. Citovat
go.play Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 nic těžkýho na tom není, zvládneš to i bez návodu, co přesně bys chtěl vědět? Citovat
habross Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 No já sem takovej automechanik začátečník. Tudíž o tom nic moc nevím. Kam a jak zapojit ten celej kit a přidělává se to nějak napevno aby to tam nevibrovalo nebo jen stačí nějak připojit. Citovat
go.play Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 http://www.106owners.co.uk/forums/showthread.php?36092-The-Induction-Kit-Thread/page10 Citovat
go.play Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 já osobně to mám na pevno a to je špatný, motor se pohybuje a mám to už popraskaný a držáky taky musim po čase měnit, dělám si je z nerezu a ten snadno praská, ať sem někdo hodí nějakej tip jak to přidělat a budu za to taky rád Citovat
habross Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Díky za fotky....už aspoň trošku vím...to sem zvědavej na nápady s držákama, protože to mít na volno se mi zdá jako blbost.. Citovat
go.play Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 když jsem to tam nainstaloval já a nechal to volně, tak mi to vibrovalo o kapotu, ale nevim, třeba to někdo má volně a nemá s tim problém Citovat
habross Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Tak to zkusím a uvidím....dyžtak dám kus pěny plyšový a nebude to vibrovat o kapotu:D Citovat
habross Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Hele ještě by mě zajímalo, jak je v tý stříbrný trubce ten jeden plastovej vývod asi v půlce. To se někam připojuje a jak? Citovat
Machy_CZ Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Na to by se melo zapojit odvetravani, ale osobne bych to zaslepil a na odvetravani dal filtr. Podobne sani jsem delal na jednom aute a mezi sani a motor das 10cm pruznou alu trubku a vibrace jsou vyresene Citovat
go.play Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 habross: tak ty si opravdu začátečník, snad zvládneš vyměnit kolo, když píchneš ... buď si teď viděl motor poprvé v životě, nebo se neumíš zamyslet a nebo si tak línej, že si na netu nenajdeš sám fotky toho sání, jak má být namontovaný nebo si z nás děláš srandu reaguju na tvůj příspěvek z 21.2. v 17:25 [upravil dne 22.2.2012 06:53 od go.play] Citovat
MyP106 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 a co si udělat úchyt přímo k motoru? já mám KN kit sání a ten je připevněnk hlavě motoru a nepraskají uchyty nic Citovat
habross Odesláno 22. únor 2012 Autor Odesláno 22. únor 2012 habross: tak ty si opravdu začátečník, snad zvládneš vyměnit kolo, když píchneš ... buď si teď viděl motor poprvé v životě, nebo se neumíš zamyslet a nebo si tak línej, že si na netu nenajdeš sám fotky toho sání, jak má být namontovaný nebo si z nás děláš srandu reaguju na tvůj příspěvek z 21.2. v 17:25 [upravil dne 22.2.2012 06:53 od go.play] No tak hold každej nemůže bejt odborník na auta. Motor začíním pomalu zkoumat, tak časem budu vědět co a jak. Asi proto taky existuje to forum aby se člověk od zkušenějších dověděl co a jak. Línej opravdu nejsem, jen sem chtěl zjistit podrobnosti a nějaké vaše fotky jak to máte přidělaný. Tak proto Vám díky za rady a příště prosím trošku zdrženlivosti a bez těch urážek;) Citovat
MyP106 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 no ono pánům jde o to že tohle sání se něde v příspěvcích už řešilo, a opravdu je na internetu spousta fotek kněmu a věřím že při troše pátrání bys našel i postup instalace. Citovat
FiFa_cze Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Přesně tak. Ono už se to tu řešilo docela dostkrát, tak třeba když si příště nebudeš s něčím jistej, tak stačí napsat do sekce Aktuálně o všem II. ať tu není stejných témat 5 Citovat
MyP106 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 jinak jako první téma v 106kách je sekce návody tam je o filtrech vše a je tam i pár obrázků a na jednom z nich je i 8ventilový motor tak se zkus podívat jesli tam uvidíš nějaký uchycení. jsou tam odcela dobrý podrobný návody já nejdřív hledám tam. Citovat
go.play Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 habross: jestli jsem napsal nějakou urážku, tak se moc omlouvám na webu je opravdu velké množství fotografií a stačí jen zadat nějaké slovní spojení do vyhledávače a máš tam toho tisíce, jestli sis všiml, tak když ses ptal na úchyty, tak jsem se snažil poradit, protože uchycení není až tak jasný .... reagoval jsem asi trochu ostřeji, ale to až po tom co jsi napsal, k čemu tam je ta díra, něco kupuješ a nemáš o tom naštudovanýho nic ... pana klobouka si ze sebe udělal ty, já nikoho neurazil Máš pravdu, že forum je tu od toho co si psal, tak doufám že jsem tě neodradil a budeš sem i nadále chodit a nebudeš se bát napsat o radu, poradíme ti tu všichni Mír a slunce v duši, bereš to ? Citovat
habross Odesláno 22. únor 2012 Autor Odesláno 22. únor 2012 Já to nebral nějak zle. To byla jen obranná reakce, protože sice se do hloubky o auta začínám zajímat do hloubky až teď. To je moje specialita zkoušet nový věci. Tak proto se tak blbě ptám. Nejjednodušší by bylo to vzít a dát známýmu do servisu ať mě to tam nainstaluje. Ale chci si to zkusit sám. Hold nemám žádný zkušenosti tak se ptám na všechno a klidně ze sebe blba budu dělat dál, hlavně když se něco dozvím. btw. zase tolik zapojení v motoru není, a to že je google všemocnej:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.