Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak první resumé: auto rozladěný špatně nastavený předstih a chudá směs, špatně nastavená řídící jednotka, jednotka od výrobce 4klapkového sání vůbec nefunguje, auto nejde vůbec nastartovat. takže někam na diagnostiku nastavit předstih a zjistit proč mám chudou směs.

pak opět do prahy

hodnoty z brzdy na začátku než se začalo něco dělat

výkon motoru 150hp a výkon na kolech 129hp.

[upravil dne 25/3/12 23:55 od MyP106]

Odesláno

Myslim ze RJ od Dbilas Dynamic ma jiny pinout.

Puvodni RJ vubec ne kouka na cidlo tlaku vzduchu :( tim padem nemuzeme nacasovat vstriky a smesi.

Jsme premysleli, a mame mozny reseni.

Mame dalsi modul rizeni dodatecnemi vstrikami. Muzeme skusit pripojit ten modul jako controlu puvodnimi vstrikami. Tim padem muzeme nastavit spravnu smes.

Ale pred tim musis naladit svou 4-klapku. Alespon muzes mit vyhlazeny \"Throttle\" (myslim mas tvrdy pruziny). Ted mas vetsi vykon na \"part throttle\" nez na \"full throttle\". Tohle kvuli, ze spatna smes.

PS: Predstih nema smysl nastavovat kdyz mas spatnou smesi

[Edited on 26/3/12 00:36 by Unitec]

Odesláno

No on je to tak, že ta jednotka co je teď v autě je dokupovaná odjinud. ta co je od Dbilas je moje uplne puvodni jednotka ktera byla v aute kdyz jsme ho kupoval. nevim co presne delali v Dbilas za jeji upravu kdyz sem to tam musel poslat, ale je mozne ze nejde nastartovat jen kvuli imobilizeru. nevim uvidim co se dá stihnout. pak mě ještě napadlo, jestli nemám špatný čidla to je druhá varianta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...