Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám nabídku na 405GRi 1,9 r.v.89 za 20.000,- Auto vypadá v pořádku. Jen vyměním gumy, blinkr, zadní díl výfuku a asi nejhůř se tváří převodovka. Zespodu je celá od oleje, ale ještě jsem to blíž nezkoumal, tak nevím odkud teče. Máte představu, jetli se to autíčko vyplatí? Nenašel jsem nikde ani srovnání starších vozů, tak nevím jak si stojí. Jinak se mi líbí, až na ten tmavý interiér.

Odesláno

Když jsem kupoval 405ku, tak jsem ji ještě před koupí nechal za par stovek prohlídnout na zvedáku v autoservisu, abych věděl do čeho jdu. Hned mi řekli, co je potřeba vyměnit. Klasicky je problém se zadní nápravou, takže je pak nutná její repase. Doporučuje se preventivně vyměnit rozvoďák, protože nevíš, kolik má auto opravdu najeto a jakým stylem s tím předchozí majitel jezdil. Nezapomeň taky na výměnu všech náplní.

20000 se mi zdá podezřele málo, nech si to radši odborně prohlídnout, a? si pak netrháš vlasy z hlavy....hodně štěstí

[Editován dne 25/4/05 Háďa]

Odesláno

Tech 20000,- jsem stlačil z 35.000,- je tam pár much, jako rozhozený centrál a sjeté gumy atd, ale ten kluk potřebuje prachy, tak jsem to dotlačil až sem;)

Prohlédnout si to raději nechám. Sice si hromadu věcí dělám na autech sám, ale Peugeoty neznám, tak to strčím odborníkovi. Jinak myslíš dobrá koupě?:papa

Odesláno

za ty peníze dobrá koupě, pokud to nemá žádnou závažnou závadu.....uvidíš, co Ti řeknou v servise až to budou prohlížet....něco určitě najdou:)

osobně bych si ale radši připlatil a koupil novější model(1992 a vejš), který už má třeba posilovač řízení nebo (co se týká provozu) delší servisní intervaly....to je ovšem jen můj osobní názor:papa

držím palce a dej vědět, jak to dopadne...

Odesláno

Tak co, koupil??

Mne ta cena připadá tak akorát. 405ka je sice dost dobré auto, ale za vyšší obsahy navíc staršího data nemůžete chtít ví jak 30 000,- (pokud to není tuning). To ocení jen \"Peugeo?áci\".

Něco asi investuješ do oprav, ale určitě neprohloupíš.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...