Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny Peugeoťáky. :papa

Loni v létě jsem si koupil 407 SW 1.6HDI a až do dnes jsem byl spokojený. Bohužel na cestě z Krkonoš do Brna kousek za Letovicemi při předjíždění (cca 3000 otáček) spadlo auto do nouzáku s hláškou \"Depollution system faulty\". V nouzáku jsem dojel do Brna na první velké parkoviště a nechal auto chvíli v klidu. Po opětovném nastartování kontrolka stále svítí, ale auto už není tak líné, alespoň se mi to tak zdá, a i turbo začalo znovu zabírat. Proto hledám někoho ochotného s diagnostikou, kdo by to napíchl a zjistil v čem je problém. Do domácího servisu, kde se mi starají o auto to mám přes 200km. :(

Pravidelně jsi toto fórum pročítám, ale nečekal jsem, že můj první příspěvek bude prosba o pomoc. :(

Děkuji za všechny rady.

EDITED :

Tak nakonec jsem zajel do servisu na diagnostiku za 500. Byla to přechodná závada regulace tlaku turba. Prý to mohl udělat zatuhnutý elektromagnetický ventil. Závada smazaná a teď musím doufat, že už se neukáže. :nevim Třeba to někomu pomůže, když se mu stane to samé co mě. :)

[Edited on 13/2/12 16:20 by marty.h]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...