marty.h Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Zdravím všechny Peugeoťáky. Loni v létě jsem si koupil 407 SW 1.6HDI a až do dnes jsem byl spokojený. Bohužel na cestě z Krkonoš do Brna kousek za Letovicemi při předjíždění (cca 3000 otáček) spadlo auto do nouzáku s hláškou \"Depollution system faulty\". V nouzáku jsem dojel do Brna na první velké parkoviště a nechal auto chvíli v klidu. Po opětovném nastartování kontrolka stále svítí, ale auto už není tak líné, alespoň se mi to tak zdá, a i turbo začalo znovu zabírat. Proto hledám někoho ochotného s diagnostikou, kdo by to napíchl a zjistil v čem je problém. Do domácího servisu, kde se mi starají o auto to mám přes 200km. Pravidelně jsi toto fórum pročítám, ale nečekal jsem, že můj první příspěvek bude prosba o pomoc. Děkuji za všechny rady. EDITED : Tak nakonec jsem zajel do servisu na diagnostiku za 500. Byla to přechodná závada regulace tlaku turba. Prý to mohl udělat zatuhnutý elektromagnetický ventil. Závada smazaná a teď musím doufat, že už se neukáže. Třeba to někomu pomůže, když se mu stane to samé co mě. [Edited on 13/2/12 16:20 by marty.h] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.